Elkészült a Vasember előzetese

Végre napvilágot látott és már magyarul is nézhető a várva várt képregényfilm, a Vasember előzetese. A kisfilmből megtudhatjuk, hogyan lesz a fegyvergyáros milliomos Tony Starkból az igazságosztó Vasember, megpillanthatjuk a szuperhős páncélzatának több változatát (a Vasember-rajongókat amúgy is ez érdekelte leginkább) és a legfontosabb szereplők közül is megismerhetünk párat.
A főszerep a trailerben is – akárcsak a filmben – Robert Downey Jr.-é, de feltűnik mellette Terrence Howard és Jeff Bridges is, illetve láthatunk egy izgalmas légi párbajt, amely máris ellentmondásokat szült. 
 
A neves szaklap, a Variety szerint ugyanis az előzetes ezen része egyáltalán nem lesz látható a filmben, és csakis azt a célt szolgálja, hogy „eladja” a beharangozó kisfilmet. Jon Favreau rendező mindezt sietett cáfolni, mondván: csak arról van szó, hogy a légi bemutató – melyben Vasember két sugárhajtású vadászgépet is maga mögé utasít – még nem a végleges verzió, és ezt értették félre a filmes szaklap munkatársai. 
 
Hogy melyik fél mond igazat, az a magyar nézők számára majd csak 2008. áprilisának legvégén derül ki, a magyar nyelvű előzetes addig is az alábbi oldalon tekinthető meg: http://www.ironmanmovie.com/intl/hu/trailerdebut/.  
 
 
 
(UIP) 
2007.09.19
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Legnépszerűbb
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.