A rózsaszín párduc (2006)

est.hu:
5/10
|
olvasói
7/10 (28)
Ez az a film, amelyben majdnem szerepelt David Beckham, de A Rózsaszín Párducból nemcsak a világ legismertebb focistája maradt ki, hanem Jackie Chan, Kevin Spacey és a minőségi humor is.
44 évvel ezelőtt Blake Edwards, a nagysikerű Álom luxuskivitelben rendezője egy vígjáték forgatásába fogott, amihez sikerült megnyernie a ma már minden idők egyik legnagyobb komikus színészének tartott Peter Sellerst (Dr. Strangelove, avagy rájöttem, hogy nem kell félni a bombától, meg is lehet szeretni). A végeredmény az azóta már klasszikusnak számító furcsa színű nagymacska lett.
 
2 évvel ezelőtt  Shawn Levy (Éjszaka a múzeumban) úgy gondolta, Steve Martinnal (Tucatjával olcsóbb) meg lehet ismételni Edwards sikerét, és némileg lebutíttott  forgatókönyvel rimékelték a párducot. A jócskán átírt sztori a Franciaország - Kína focimeccsen kezdődik, ahol Jason Statham (Blöff) ezúttal nem talál, hanem elveszít egy gyémántot (és mellesleg az életét is). Az ügyre ráállított csetlő-botló Clouseau (SM) felügyelő végül megoldja az ügyet, és Statham (filmbeli) barátnője, Beyoncé még énekel is.fujisan
2007.09.26
|
The Pink Panther
amerikai vígjáték, 93 perc, 2006
Steve Martin feleleveníti a hatvanas évek legendás francia nyomozóját, Clouseau felügyelőt. Az ügyetlenkedésben világbajnok nyomozó ezúttal is az elrabolt „rózsaszín párduc” gyémánt nyomába ered. Az 1964-es Peter Sellers-film prequelje.
Rendező:

Shawn Levy

Színész:

Steve Martin
(Jacques Clouseau)

Kevin Kline
(Charles Dreyfus)

Beyonce Knowles
(Xania)

Jean Reno
(Gilbert Ponton)

Emily Mortimer
(Nicole Durant)

Henry Czerny
(Yuri)

Kristin Chenoweth
(Cherie)

Roger Rees
(Raymond Larocque)

Henri Garcin
(elnök)

Forgalmazza: InterCom
(7 kép)


Filmek a TV-ben
18:10
Szívhangok
német romantikus vígjáték, 2013
18:30
Az utolsó akcióhős
amerikai akcióvígjáték, 1993
18:55
Amra és a második házasság
szaúd-arábiai vígjáték, 2018
19:00
A hazafi
amerikai akciófilm, 1998
19:05
Ház az utca végén
amerikai horror, 2012
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
11:12
Medvetesók
2015, 48. rész: A könyvtár
11:15
Vízipók-Csodapók III. sorozat
magyar animációs filmsorozat, A nagy kirándulás
11:15
Maggie és Bianca - Divatból jeles
I. évad, 9. rész: Egy mérföld a cipőjében
11:20
Littlest Pet Shop: Gyerkőcök világa
I. évad, 28. rész
11:20
SpongyaBob KockaNadrág
VIII. évad, 156. rész: Fagyos hangulatban
Játék
Az Oscar-díjas Robert Zemeckis rendezésében érkezik ez a merész, varázslatos és időszerű film, amely magával ragadó igaz történetet mesél el egy megtört férfiról, aki rádöbben, hogy a művészi kreativitás képes meggyógyítani a lelken esett sebeket.
Minden idők legnagyobb Nagy István-kiállítása a Kieselbach Galériában. Modern, realista, konstruktív - csodás kiállításélmény laikusoknak és profiknak is. @kieselbachgaleria . . . #nagyistvan #kiallitasajanlo #kulturalisajanlo #kieselbachgallery #festeszet #magyarfesteszet
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.