Pókember 3.

est.hu:
5/10
|
olvasói
7/10 (11)
Tobey Maguire az első filmben oly hitelesen testesítette meg a figura szerénységét, hogy azóta együtt dobogott vele a szívünk a bájoska Mary Jane-ért, és együtt néztünk szembe az emberfeletti erővel járó felelősséggel.
Az ártatlanság azonban hamar fogyatkozó cikk, Pókemberünket is utolérik a zűrök mind magánéleti, mind küldetésbeli vonalon. Színre lép ugyanis az éjfekete űrbéli méreg, Venom, amely gazdatestbe jutva, a bennük rejlő legrosszabbat hozza ki Pókemberből (aki az elképedt Mary Jane-t átmenetileg ejti egy fotómodell miatt), illetve a szakmai riválisából főgonosszá avanzsáló fotóssrácból. Ellenfélből egyébként összesen három van: a Homokember és a barát/ellenség Harry Osborn - akivel visszatér az első részbeli Zöld Manó figura -, mind ugyanúgy eredetileg jó szándékú emberek, akiket sértettségük tett romboló szörnyetegekké. Mindez cselekménynek kicsit sok is, ugyanakkor emlékezetes akciójelenetek terén a produkció kifejezetten gyengélkedik. 
 
 
 
Kiadás: Magyar, angol DD 5.1-es hang, magyar felirat (a legtöbb extrán is). Az első audiokommentárban a rendező és hat színész tülekedik a mikrofonnál, a másikban öt technikai ember magyaráz. Az extralemezen nyolc werkfilm különböző technikai részletekről és egy a történetbeli szerelmi sokszögről, bakiparádé, fotógalériák, előzetesek, illetve a Snow Patrol videoklipje. 


Spider-Man 3, 2007 * 133 perc * Fórum Home Entertainment * (12) 
 
nelson
2007.09.27
|
Spider-Man 3
amerikai akciófilm, 156 perc, 2007
Peter Parker eddigi legsötétebb (és leghosszabb) kalandja, melyben önmagával kell megküzdenie, miközben két csajjal is összehozza a gondviselő.
Rendező:

Sam Raimi

Forgalmazza: InterCom
Bemutató: 2007. május 3.

Linkek


Kapcsolódó cikkekFilm premierek

Világpolgárok

olasz vígjáték, 92 perc, 2019

Talpig fegyverben

angol-német-új-zélandi akcióvígjáték, 95 perc, 2019

Mint egy főnök

amerikai vígjáték, 83 perc, 2020

Előre

amerikai animációs film, 114 perc, 2020
Filmek a TV-ben
22:25
Párizs, Pigalle
francia vígjáték, 2018
22:25
Csajok hajnalig
amerikai vígjáték, 2017
22:40
Milliárdos váltságdíj
angol thriller, 2016
22:45
Kígyóharapás
amerikai thriller, 2006
22:50
Poltergeist - Kopogó szellem
amerikai horror, 1982
Közlemény Budapest, 2020.03.12. A 2020. március 11-i kormányrendelet következtében a Pesti Est mind a nyomtatott, mind az online működését leállítja. A kialakult helyzet és a kormány döntése alapvetően befolyásolja az üzleti működésünket, emiatt kénytelenek vagyunk leállni a lapkiadással. Az elmúlt közel 30 év alatt ez lesz az első olyan hét, amikor a Pesti Est nem jelenik meg. Olvasóinkat arra kérjük, hogy tájékozódjanak – mind a hazai, mind a külföldi médiából – a koronavírussal kapcsolatos hírekről! Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani, és kezdetnek ezeket weboldalakat ajánljuk az információszerzésre: angolul: theguardian.com németül: www.spiegel.de spanyolul: elpais.com franciául:  lemonde.fr Kedves olvasóink, arra szeretnénk kérni titeket, hogy tartsuk be az óvintézkedéseket, segítsük egymást abban, hogy a vírus terjedését lelassítsuk, és vigyázzunk egymásra, gondolkodjunk józanul. Hiányozni fogtok. Viszmeg Krisztina Lapigazgató
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.