I. Kapuvári Leukémia Fesztivál

Kapuvár, Shop-Stop pizzéria & café, 2007. október 19.
Jótékonyságból jeles! A kapuvári Shop Stop is csatlakozott az országos Leukémia Fesztiválhoz. Az október 19-i koncerten fellépő három zenekar: a Boxer, a Free Time Band és az M-Lék tiszteletdíjukat a leukémiás betegek javára ajánlották fel. Mindazoknak ott a helyük tehát, akik segíteni szeretnének, és ráadásul mindezt egy jó kis buli formájában!
Most pedig következzék egy kis ráhangoló! A Boxer célja egyszerű: ápolni és megőrizni a magyar rock nagyjainak – P.Mobil, P. Box, HBB, Radics... – dalait. Repertoárjuk önmagáért beszél: Becsület, Kétforintos dal, Lámpagyár, Kopaszkutya, Miskolc, Dől a lé, Zöld csillag, A Főnix éjszakája, Hosszúlábú asszony, A zöld, a bíbor és a fekete, és a javáról még nem is szóltam...
 
A Free Time Band mindazoknak kedves, akik szeretik az akusztikus, az unplugged, a blues és country zenét. A csapat 2005 őszén készítette el első, 16 számot tartalmazó lemezét, miközben egyre több felkérést kaptak országszerte. Szlogenjük egyértelmű: „Örömből örömzenét játszani a közönségnek!” 
 
A jótékonysági koncert harmadik fellépőjét a Shop Stop közönsége már jó ideje kedveli. Az M-Lék 2004-ben kezdett formálódni, a felállás azonban csak a következő évben vált biztossá. 2006-ban koncertnaptárjukban már 50 fellépés szerepelt. Dalaik az emlékek feledhetetlenségéről szólnak. Ahogy vallanak önmagukról: „Az együttes a közlésben összpontosul, változó és félős, de van, amihez makacsul ragaszkodik!” 
Hogy vajon mi az, amihez olyan makacsul ragaszkodnak, az minden bizonnyal kiderül a pénteki jótékonysági koncerten! 
Kavics
2007.10.17
|


Fesztiválok

Budapest Pride 2019 Budapest, 2019. június 7. - július 7.

Szánsájn fesztivál 2019 Budapest, 2019. június 13 - 26.

Múzeumok éjszakája Budapest, 2019. június 22 - 23.

Múzeumok Éjszakája 2019 Budapest, 2019. június 22 - 23.

Játék
AZ A BAAAJ... …hogy Kiki nem szeret kirándulni. És hogy anya mindig sokat dolgozik. És hogy a nagyi háza teli van pókokkal. És még annyi minden más is!
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.