Gyilkos kód

est.hu:
5/10
|
olvasói
7/10 (2)
A B-kategóriás filmek méltán elismert sztárja, Casper Van Dien ezúttal Gerry Anderson bőrébe bújik, akinek élete egyik napról a másikra kalandos fordulatot vesz.
Mondhatni. Lánya, Mattie véletlenül kinyomtat egy szupertitkos anyagot, mert azt csak úgy lehet. Még 2002-ben is. A titokgazda egy ismeretlen DNS-kód birtokába jut, mely értelemszerűen a rossz kezekben végzetessé válhat az egész emberiségre nézve. Hát persze, hogy az oroszok állnak e mögött is! Még 2002-ben is. Ezek az oroszok azonnal üldözőbe veszik Mattie-t, aki ezt nem is sejti. De azt sem, hogy a táskájában lapuló dokumentumra több terrorista csoport is vadászik.
 
Több tévéfilmet kellene talán néznie. Itt jön a képbe Gerry, aki, hogy megmentse lánya életét, magához veszi a titkos anyagot, arra azonban még ő sem számít - bizony! -, hogy üldözői elől lehetetlen a menekülés! Akkor ezek szerint ez egy elég tragikus akciófilm lesz.
háopépé
2007.10.18
|
The Vector File
német-új-zélandi thriller, 85 perc, 2002


Filmek a TV-ben
H
12
K
13
Sze
14
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
12
K
13
Sze
14
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.