Meryl Streep szakácsnő lesz

Az Oscar-díjas Meryl Streepnek elege van a kőkemény női szerepekből és azt szeretné, ha végre felfedeznék laza és játékos oldalát is. Most úgy tűnik, imái meghallgatásra találtak.
Meryl Streep új életet kezd. Két Oscar-díj és négy gyerek után a világ egyik legjobb és legismertebb színésznője valami másra vágyik. Szerepe van bőven, hiszen a Kiadatásban (Rendition, november 1-jétől a mozikban) a terrorizmus ellen minden eszközt bevethetőnek tartó CIA-főnököt, Robert Redford új filmjében, a Gyávák és hősökben pedig (Lions for Lambs, hazai bemutató: november 29.) a politika legfelső szintjeivel is szembeszálló újságírónőt alakít, de úgy látszik, ő többet akar. 
 
„Elegem van már a kőkemény nőkből. Valami egészen mást szeretnék. Nem igaz, hogy nincs rendező, aki észrevenné, mennyi lazaság meg játékosság van bennem” – nyilatkozta a színésznő. 
 
Szerencsére van ilyen rendező. Nora Ephron új vígjátékában Streep végre valami egészen mást próbálhat ki: egy hivatalnoknőt játszik majd, aki új életet kezd és munkája helyett inkább egy éven át csak főz, tapasztalatait pedig egy blogon teszi közzé, és konyhabeli kezdeti ügyetlenkedéseivel hamarosan országos népszerűségre tesz szert. 
 
Streep persze azért marad a régi is: teljes erőbedobással készül a megtörtént eseményeken alapuló film forgatására. „Életemben nem főztem még ennyit. Minden egyre finomabb, és én egyre jobban élvezem csinálni” – mondta a színésznő. 
 
 
 
(IC Press ) 
2007.11.13
|


Film premierek

Demóna: A sötétség úrnője

amerikai családi film, 118 perc, 2019

Zombieland - A második lövés

amerikai horror-vígjáték, 99 perc, 2019

Álomnagyi

belga-francia vígjáték, 99 perc, 2019

A lelőhely

amerikai-kanadai sci-fi, 100 perc, 2018
Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Filmek a TV-ben
18:10
Floridai álom
amerikai film, 2017
18:15
Barátom, Róbert Gida
amerikai családi film, 2018
18:25
Fehér Isten
magyar filmdráma, 2014
18:45
Üvöltő szelek
angol-amerikai romantikus filmdráma, 1992
18:50
Szuperhekusok
olasz akcióvígjáték, 1985
Ma meg holnap látogatható még a World Press Photo kiállítás. Nézzetek meg mindent a világról! #worldpressphoto2019 #kiallitas #foto #fotokiallitas #kiallitasajanlo #nemaradjle
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.