Kedvenc helyek

Anthony Hopkins zenészként turnézik

A 70 éves színész hamarosan világkörüli turnéra indul - mint zongorista.
A walesi születésű színész már fiatal korától hódol szenvedélyének, a zongorázásnak, s most úgy döntött, hogy tudását a nagyközönségnek is bemutatja egy világkörüli turné keretében. A pontos dátumok még nincsenek meg, de a tervek szerint az első fellépésre Melbourne-ben kerül sor, minden bizonnyal a jövő év végén. 
 
Hopkins egy nagyzenekar élén ad elő klasszikus darabokat, az előadások azonban nemcsak a zenéről szólnak majd, a színész a számok között anekdotákat, emlékezetes történeteket mesél majd filmes pályafutásáról. A projekt mögött Malcolm Luker zeneszerző-hangmérnök áll, aki nemrégiben egy forgatás alkalmából találkozott Hopkinsszal, majd győzte meg a turné megszervezéséről. 


 
(Dotmusic) 
 
2007.12.03
|


Közlemény Budapest, 2020.03.12. A 2020. március 11-i kormányrendelet következtében a Pesti Est mind a nyomtatott, mind az online működését leállítja. A kialakult helyzet és a kormány döntése alapvetően befolyásolja az üzleti működésünket, emiatt kénytelenek vagyunk leállni a lapkiadással. Az elmúlt közel 30 év alatt ez lesz az első olyan hét, amikor a Pesti Est nem jelenik meg. Olvasóinkat arra kérjük, hogy tájékozódjanak – mind a hazai, mind a külföldi médiából – a koronavírussal kapcsolatos hírekről! Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani, és kezdetnek ezeket weboldalakat ajánljuk az információszerzésre: angolul: theguardian.com németül: www.spiegel.de spanyolul: elpais.com franciául:  lemonde.fr Kedves olvasóink, arra szeretnénk kérni titeket, hogy tartsuk be az óvintézkedéseket, segítsük egymást abban, hogy a vírus terjedését lelassítsuk, és vigyázzunk egymásra, gondolkodjunk józanul. Hiányozni fogtok. Viszmeg Krisztina Lapigazgató
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.