Tom Hanks gonosz lesz

Az Oscar-díjas színésznek saját bevallása szerint elege lett abból, hogy egyre csak szimpatikus átlagembereket formál meg, és sok mindent megadna azért, hogy végre egy igazi, klasszikus gonoszt alakíthasson...
Van olyan, hogy a közönségnek lesz elege egy színészből, de az is előfordul, hogy az illető egy idő után önmagával kerül ellentmondásba. Tom Hanks például fantasztikus karriert épített fel Hollywoodban azzal, hogy mindig szimpatikus átlagembereket játszott, de úgy tűnik, hogy most ő maga elégelte meg ezt az egyhangúságot (ami még mindig jobb, mintha a moziba járók vagy a szakma unná meg). 
 
Az Oscar-díjas színésznek lassan elege van a saját maga által kreált képből, és sok mindent megadna, hogy végre egy igazi, klasszikus gonoszt alakíthasson. Hanks már ki is nézte magának az ideális szerepet: Jagó karakterét az Othellóból. 
 
„Vannak olyan shakespeare-i gazfickók, akiket azonnal eljátszanék, ha adottak lennének a megfelelő körülmények” – mondta Hanks (és csak remélhetjük, hogy a megfelelő körülmények alatt nem a magas gázsit érti). 
 
A színész ettől függetlenül már meg is tette az első lépést a gonosszá válás útján, hiszen új filmjében, az igaz történeten alapuló Charlie Wilson háborújában azt a texasi kongresszusi képviselőt játssza, aki annak idején titokban felfegyverezte a szovjetek ellen harcoló afgán mudzsahedineket (s tettének ma is igen súlyosak a következményei). 
 
A magyar mozikba a jövő februárban bekerülő filmben két másik Oscar-díjas, Julia Roberts és Philip Seymour Hoffman lesznek Hanks partnerei. 
 
 
 
(UIP) 
2007.12.05
|


Film premierek

Pelyhes – Kalandra fel!

belga-izlandi animációs film, 83 perc, 2018

Patrick – Ebbel szebb az élet

angol családi film, 94 perc, 2018

Nyitva

magyar romantikus vígjáték, 98 perc, 2018

A fakír, aki egy IKEA szekrényben ragadt

amerikai-belga-francia-indiai-szingapúri filmdráma, 92 perc, 2018

Az első ember

amerikai filmdráma, 141 perc, 2018
Játék
Minden eddiginél nagyobb területen, több kiállítóval, exkluzív fashion show-val és egy vadonatúj, egyedülálló kuponakcióval jelentkezik az Őszi Esküvő Kiállítás a Hungexpón.
Filmek a TV-ben
H
15
K
16
Sze
17
Cs
18
P
19
20:55
Gyilkos koktél
amerikai thriller, 2018
21:00
A Bounty
amerikai-angol filmdráma, 1984
21:00
Star Wars: A Sith-ek bosszúja
amerikai filmdráma, 2005
21:00
Fák jú, Tanár úr!
német vígjáték, 2013
21:00
Nagyfater elszabadul
amerikai vígjáték, 2016
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.