Kedvenc helyek

GHYMES

Budapest, Papp László Bp Sportaréna, 2007. december 26. 19:30
A GHYMES képes arra a varázslatra, hogy a hétköznapot is ünneppé tegye. Koncertjeiket érdemes kiböjtölni, és a szívünket addigra díszruhába öltöztetni.
Ha pont a legnagyobb keresztény ünnepre időzítik a fellépést, akkor ott nem kis dolgok zajlanak, a színpadon és a lelkekben egyaránt. A Szarka testvérek a karácsony szakralitását hozzák közel hozzánk, mintegy 100 szereplő (Pápai Erika színésznő, zuglói általános iskolai nagykórus, Vadrózsa táncegyüttes) segedelmével.
 
Világzenéjükkel világosan közvetítik, ahogyan az áldott állapotú Mária áldatlan körülmények közt bebocsátásért kopogtat, de mindenki számára terhes. Végül is a leghumánusabbak a jászol jámbor jószágai, akik megtűrik vajúdását, és fogadják a jövevény Jézust. Brutálisan tanulságos történet, a mai napig. Nem lehet elégszer hangsúlyozni - és ezen a ponton akár a Beatles és a Chemical Brothers is csatlakozhatna - All we need is LOVE.
LovAir
2007.12.14
|


Játék
Tíz éve született a zenekar a Magyar Színház büféjében és szilveszterkor léptek fel együtt először „jelmeztelenül”.
Már játsszák a mozik a FOMO - Megosztod és uralkodsz című filmet egy durvára sikerült buli következményeiről. @fomo.amozifilm #moziajanlo #moziajánló #fomo
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.