Csillagok nyerő pozícióban

50. heti nézettségi adatok
A Barátok közt múlt héten is hozta a formáját, a fiatalok körében mesterötös produkált. A teljes lakosság körében is meggyőző fölénnyel szerepel az RTL Klub, igaz, itt nem sikerült a szappanoperának ez a bravúr.
Az RTL-nek viszont továbbra sincs félnivalója, hiszen saját műsorai kerültek a második illetve harmadik helyre is a teljes lakosság körében. Az első helyen álló Barátok közt epizódot követi a keddi Fókusz, harmadikként pedig a Csillag születik című tehetségkutató műsor ért be. Ezután következik a maradék négy Bk. epizód, az első hét helyen álló műsor mindegyike több mint kétmillió nézőt produkált. A teljes lakosság körében ezek után a Fókusz és a Pókerarc váltogatja egymást, tizenkilencedik helyen jelenik meg csupán az első TV2-es műsor, a vasárnapi Tények. Húsztól a huszonnegyedik helyig az RTL Klub Híradója bérli ki a listát, huszonötödik lett Győzike. Huszonhatodik a Walker, a texasi kopó című amerikai sorozat, és csak ezután következnek a Jóban rosszban részei. Pár hete még ez a sorozat volt a TV2 legkedveltebb adása, mostanra azonban leáldozóban van a siker. Közönségarány szempontjából még említésre érdemes a Mónika Show, amely a délutáni műsorsávban csábítja magához a nézőket. Akik aztán maradnak is az RTL-en. A Balázs Show-nak azonban ugyanezt a bravúrt nem sikerül végrehajtania, mind a teljes lakosság, mind a fiatalok körében, Rex felügyelő a TV2-n mindig népszerűbb. 
 
A 18 és 49 évesek körében az mind az öt Barátok közt nagy-nagy népszerűségnek örvendett, felrepítve ezzel Berényiéket a csúcsra. Hatodik helyezett lett a Csillag születik, amely a kezdeti betegeskedés után szárnyra kapott. A hetediktől a kilencedik helyen három Fókuszt találunk, a bulvár még mindig kelendő. Tizedik lett a Pókerarc vasárnapi heti döntője, azonban a műsor többi adása múlt héten nem szerepelt kiemelkedően. Talán ennyit bírt ez a műsor, nem baj, a december 18-i szuperdöntő után úgyis elbúcsúzunk a műsortól. Tizenkettedik lett a Vészhelyzet című sorozat, melyet az RTL sugároz keddenként. A fiatalok körében jól szerepelt még múlt héten a Miami helyszínelők (15. helyezett), az Idegölő (18. helyezett), és Győzike is benne van az első húszban. Nevezetesen a huszadik lett. Huszonegyedik helyen szerepel a listán először a TV2, CSI - Tengerészeti helyszínelők című bűnügyi sorozatával. 
 
bj
2007.12.19
|


Filmek a TV-ben
21:00
Hideg nyomon
amerikai dráma, 2007
23:25
Fargo
angol thriller, 1996
01:30
Viharsziget
amerikai akciófilm, 2010
03:45
A sas
amerikai akciófilm, 2011
06:10
Annie Hall
amerikai vígjáték, 1977
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
20:45
A Lármás család
IV. évad, 404. rész: Fellépés - a Casagrande-házban / Csínytevők háborúja - a Casagrande házban
21:15
A Lármás család
IV. évad, 405. rész: Hol bolt, hol nem bolt – a Casagrande-házban / Harci láz – a Casagrande-házban
21:35
A Thunderman család
III. évad, 323. rész: Fő a felelősség!
21:55
A Thunderman család
III. évad, 324. rész: A csalás félsiker
22:25
SpongyaBob Kockanadrág
XI. évad, 221. rész: Fotózni tilos / Betetőzve
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.