A Lost sztárja is börtönbe vonult

Kiefer Sutherlandhez hasonlóan egy másik sztár is a karácsonyi ünnepek tájékát használta fel arra, hogy megkezdje a rá kiszabott börtönbüntetést: Michelle Rodriguez (Ana-Lucia a Lostból) egy nappal szenteste előtt vonult be a dutyiba.
Ahogy arról már korábban is beszámoltunk, Rodriguezt ez év októberében fél évre ítélték, amiért megsértette próbaidejét, amit ittas vezetésért és egyéb közlekedési vétségekért szabtak ki rá. A legutóbbi jelentések szerint a színésznő ugyanabba a Los Angeles-i büntetés-végrehajtási intézménybe vonult be, aminek korábban Paris Hilton is élvezte a vendégszeretetét
 
Rodrigueznek egyébként már több hasonló eset is van a rovásán: 2004-ben cserbenhagyásos gázolás bűnében és ittas vezetés vétségében találták bűnösnek Los Angelesben, amiért kétnapi börtönre, három év felfüggesztettre és közmunkára ítélték. Csakhogy a következő évben ismét ittas vezetésen kapták Hawaii szigetén – ez alkalommal 60 napi elzárást szabtak ki rá, amiből azonban mindössze egy napot kellett a rács mögött töltenie, mivel a börtön túlzsúfolt volt. 
 
A mostani eset is egy korábbi megszegett próbaidő folyománya: a sztár ugyanis nem tudta hitelt érdemlően bizonyítani, hogy teljesítette a rá kiszabott közmunkát, és szeszes italt is fogyasztott, holott egy olyan műszert viselt, ami az alkoholszintjét mérte. 
 
Michelle Rodriguezt – azon kívül, hogy állítólag Kristanna Loken leszbikus szeretője – onnan ismerhetjük, hogy szerepelt a Lost című népszerű tévésorozatban, a Halálos iramban című akciófilmben és A kaptárban is. Jelenleg – amikor éppen nem börtönben van – a 2009 végén bemutatásra kerülő Avatar című filmen dolgozik: James Cameron sci-fijében Sigourney Weaver oldalán láthatjuk. 
 
 
 
(bbc.co.uk) 
2007.12.27
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Filmek a TV-ben
H
3
K
4
Sze
5
Cs
6
P
7
Szo
8
19:25
Moulin Rouge
amerikai-ausztrál musical, 2001
19:30
Zombieland 2. - A második lövés
amerikai horrorvígjáték, 2019
19:45
Csak semmi pánik
magyar akciófilm, 1982
19:55
Kutya egy nyár
amerikai vígjáték, 2018
20:00
Star Wars: Skywalker kora
amerikai sci-fi, 2019
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.