A Lost sztárja is börtönbe vonult

Kiefer Sutherlandhez hasonlóan egy másik sztár is a karácsonyi ünnepek tájékát használta fel arra, hogy megkezdje a rá kiszabott börtönbüntetést: Michelle Rodriguez (Ana-Lucia a Lostból) egy nappal szenteste előtt vonult be a dutyiba.
Ahogy arról már korábban is beszámoltunk, Rodriguezt ez év októberében fél évre ítélték, amiért megsértette próbaidejét, amit ittas vezetésért és egyéb közlekedési vétségekért szabtak ki rá. A legutóbbi jelentések szerint a színésznő ugyanabba a Los Angeles-i büntetés-végrehajtási intézménybe vonult be, aminek korábban Paris Hilton is élvezte a vendégszeretetét
 
Rodrigueznek egyébként már több hasonló eset is van a rovásán: 2004-ben cserbenhagyásos gázolás bűnében és ittas vezetés vétségében találták bűnösnek Los Angelesben, amiért kétnapi börtönre, három év felfüggesztettre és közmunkára ítélték. Csakhogy a következő évben ismét ittas vezetésen kapták Hawaii szigetén – ez alkalommal 60 napi elzárást szabtak ki rá, amiből azonban mindössze egy napot kellett a rács mögött töltenie, mivel a börtön túlzsúfolt volt. 
 
A mostani eset is egy korábbi megszegett próbaidő folyománya: a sztár ugyanis nem tudta hitelt érdemlően bizonyítani, hogy teljesítette a rá kiszabott közmunkát, és szeszes italt is fogyasztott, holott egy olyan műszert viselt, ami az alkoholszintjét mérte. 
 
Michelle Rodriguezt – azon kívül, hogy állítólag Kristanna Loken leszbikus szeretője – onnan ismerhetjük, hogy szerepelt a Lost című népszerű tévésorozatban, a Halálos iramban című akciófilmben és A kaptárban is. Jelenleg – amikor éppen nem börtönben van – a 2009 végén bemutatásra kerülő Avatar című filmen dolgozik: James Cameron sci-fijében Sigourney Weaver oldalán láthatjuk. 
 
 
 
(bbc.co.uk) 
2007.12.27
|


Film premierek

Mancs őrjárat

amerikai-kanadai animációs film, 69 perc, 2019

Út a királyi operába

angol-kubai-német-spanyol életrajzi dráma, 115 perc, 2018

Családi vakáció - Irány Ibiza!

belga-francia vígjáték, 87 perc, 2018

Aki bújt

amerikai horror, 95 perc, 2019

A bűn királynői

amerikai akcióthriller, 102 perc, 2019
Játék
A szürrealista mozgalom legismertebb alkotóinak munkáival találkozhatunk a Magyar Nemzeti Galéria kiállításán
Filmek a TV-ben
H
19
K
20
Sze
21
Cs
22
P
23
18:15
A kis boszorkány
német fantáziafilm, 2018
18:15
Kitervelt románc
amerikai romantikus vígjáték, 2016
18:40
Kong: Koponya-sziget
amerikai akciófilm, 2017
18:40
Floridai álom
amerikai film, 2017
18:40
Páros mellékhatás
amerikai vígjáték, 2009 (ism.)
Balatoni ajánlónk bióban! Badacsonyi futás (meg még sok más helyszínen is), gyenesdiási VW bogártalálkozó, Iszkiri zenekar a siófoki Plázson, Zamárdi B-my-lake és még sok sok program! #badacsony #dulorefutunk #iszkirizenekar #karavankemping #gyenesdias ##vwbogár #bogártalálkozó #bmylake
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.