Woody Allen Budapesten

Koncertezni érkezett, de legújabb filmjének, a Kasszandra álmának magyarországi premierjére is szakított időt Woody Allen Budapesten: a háromszoros Oscar-díjas rendező csütörtök délután a Puskin moziban konferálta fel új filmjét.
„Véletlenül vagyok a filmpremierrel egy napon Budapesten a koncertem miatt” – konferálta fel a Kasszandra álmának vetítését zenekara, a New Orleans Jazz Band csütörtök esti fellépésére utalva aznap délután ötkor a háromszoros Oscar-díjas színész-rendező a budapesti Puskin moziban. A 72 éves művész feleségével és két gyermekükkel jelent meg a premieren egy aznapi, hirtelen ötlete alapján. 
 
Az ünnepélyes bemutatón Woody Allen a Kasszandra álmát pályafutása legkomorabb filmjének nevezte. A film főszerepét Ewan McGregor és Colin Farrell játssza, operatőre a magyar származású Zsigmond Vilmos. 
 
Woody Allen új filmjét január 3-tól vetítik a magyar mozik. A film a mai Londonban játszódik, két fivér története, akik kétségbeesetten szeretnének változtatni zűrös életükön. Az egyik testvér megrögzött szerencsejátékosként úszik az adósságban, a fiatalabb pedig a pályakezdő Hayley Atwell által alakított színésznőbe szerelmes. 
 
A rendező zenekara koncertje után saját bevallása szerint még tesz egy körutat a magyar fővárosban. Allen egyébként nem először jár Budapesten: korábban itt forgatta 1975-ös filmjét, a Szerelem és halál címűt. 
 
 
 
(MTI, index.hu) 
2007.12.28
|


Film premierek

Demóna: A sötétség úrnője

amerikai családi film, 118 perc, 2019

Zombieland - A második lövés

amerikai horror-vígjáték, 99 perc, 2019

Álomnagyi

belga-francia vígjáték, 99 perc, 2019

A lelőhely

amerikai-kanadai sci-fi, 100 perc, 2018
Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Filmek a TV-ben
18:10
Pomádé
amerikai zenés film, 1978
18:10
Dr. Hope: Egy asszony nem adja fel 2.
német életrajzi filmdráma, 2009
18:20
Millió dolláros bébi
amerikai filmdráma, 2004
18:40
Pokolfajzat
amerikai akciófilm, 2004
18:45
Cliffhanger - Függő játszma
amerikai akciófilm, 1993
Ma meg holnap látogatható még a World Press Photo kiállítás. Nézzetek meg mindent a világról! #worldpressphoto2019 #kiallitas #foto #fotokiallitas #kiallitasajanlo #nemaradjle
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.