Nagy családot szeretne a Felkoppintva sztárja

Legalább öt vagy hat gyereket szeretne szülni Katherine Heigl, az Apám, a hős és A Grace klinika sztárja, akit legutóbb a Felkoppintva című filmben éppen megesett fiatal nőként láthattunk egy nem kívánt terhességgel küzdeni.
A szép színésznő úgy tervezi, 2009-ben abba is hagyja a filmezést, hogy minél inkább a nagycsalád-projektre tudjon koncentrálni újdonsült férjével, a zenész-énekes Josh Kelley-vel. A pár tagjai december 23-án keltek egybe, és mindketten legalább öt vagy hat gyereket szeretnének. 
 
A 29 éves Heigl már alig várja, hogy kizárólag a családdal foglalkozhasson – olyan hamar szeretné apává tenni 28 éves férjét, amilyen hamar csak lehetséges. „Én már a következő évben szeretném komolyan fontolóra venni a baba-kérdést. Josh inkább két évet szeretne várni, szóval lehet, hogy másfél év lesz a kompromisszumos megoldás. Nagyon szeretnék egy szép nagy családot. És amikor azt mondom, nagy, akkor öt vagy hat gyerekre gondolok” – jelentette ki a Felkoppintva sztárja. 
 
Katherine Heiglt még tiniként az Apám, a hősben láthattuk Depardieu lányaként, majd A Grace klinika című kórházsorozattal vált ismertté. Eddigi legnagyobb sikerét a Felkoppintva című vígjátékban aratta, melyben egy olyan fiatal nőt formált meg, akit egy egyéjszakás kaland alkalmával teherbe ejt egy naplopó lúzer. 
 
 
 
(wenn) 
2008.01.04
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Filmek a TV-ben
H
19
K
20
Sze
21
Legnépszerűbb
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.