Hugh Laurie: A balek

olvasói:
9/10 (23)
Aki nemcsak a Doktor House című sorozatból ismeri Hugh Laurie-t, az ízig-vérig angol színészt, tudhatja, hogy igazi polihisztor: nemcsak színművész, de énekel, rendez, zenét szerez, és ír is.
A balek című regényt (eredeti címén a The Gun Sellert) még 1996-ban írta, de egy évtized után is szórakoztató olvasmány. Habár Laurie színésznek egyértelműen jobb, mint írónak, meredek dramaturgiai és szófordulatokkal, abszurd viccekkel, szép nőkkel, egy darab szimpatikus, „kiábrándult keményfiú” hőssel és egy bonyolult összeesküvés-elmélettel telepakolt kalandregénye nem véletlenül lett hazánkban 2007 egyik sikerkönyve.
 
A balek - melynek filmforgatókönyvvé adaptálásán Laurie jelenleg is dolgozik - hangoskönyv változatban is kapható. A szerzőnek pedig már második regénye is elkészült The Paper Soldier címmel! 
 
Kelly Kft., 333 oldal, 2580 Ft
fürkész
2008.01.14
|


Játék
Thomas Webb (Callum Turner) jómódú család gyermeke, aki véletlenül megtudja, szülei házassága közel sem olyan idilli, mint képzelte: apja (Pierce Brosnan) egy fiatalabb nővel (Kate Beckinsale) csalja a feleségét.
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.