Alien vs. Predator 2.

est.hu:
3/10
|
olvasói
6/10 (428)
Egyszerre gyermeteg és vérszomjas titkos énünk kedvenc teremtményei visszatérnek, hogy ismét közös erővel, mégis egymás ellen harcolva pusztítsák mintegy mellékesen az emberiséget is.
Míg az első „közös” szörnyfilm a sarkvidék erősen kontrollált övezetében játszódott - mondván, aki itt keresi a kalandot, vállalja a következményeket! -, a némi jóindulattal folytatásnak nevezett második rész inkább a kisvárosi film műfaját hígítja fel rengeteg művérrel és belsőséggel. Egy, ki tudja milyen körülmények közt megfogant Alien-Predátor hibrid ugyanis egy kolorádói kisváros mellett landol eltérített űrhajójával, és Alien ösztöneire hallgatva szépen kezdi csemetéit a túlságosan is gyanútlan városlakókba telepíteni.
 
Eközben egyrészt megismerhetjük a leendő áldozatokat és túlélőket, másrészt „valahol a távoli galaxisban” a Predátor-központból egy specialistát küldenek a veszélyes mutáns kiiktatására. Lesz is nagy rohangálás, sikítozás és károkozás, de akik a két szuperfaj közötti igazán látványos leszámolásban reménykednek, azok némileg csalódni fognak: a nagy csaták többnyire túl gyorsan és alulvilágítva zajlanak le. Ami a műfaj elkötelezett kedvelőinek körén túl is vonzóvá teheti ezt a szeletelést, az az a tény, hogy itt a műfaj alapvető szabályaira fittyet hányva küldenek olyanokat is vígan a szörnyek karmai és egyéb fegyverei elé, akiknek más filmekben különböző szocpol is politikai korrektségi megfontolásokból muszáj lenne életben maradnia. Itt senki sincs biztonságban - és ez így korrekt! 
 
 
Vízer
2008.01.23
|
Alien vs. Predator: Requiem
amerikai akciófilm, 86 perc, 2007
A két szuperszörnyfaj képviselői ismét emberi környezetben meccselnek, ám egy furcsa mutáció is ringbe száll, hogy még több kár keletkezzen egy békés amerikai kisvárosban.
Színész:

Steven Pasquale
(Dallas)

Reiko Aylesworth
(Kelly)

John Ortiz
(Morales)

Johnny Lewis
(Ricky)

Ariel Gade
(Molly)

Kristen Hager
(Jesse)

Sam Trammell
(Tim)

Robert Joy
(Stevens ezredes)

Forgalmazza: InterCom
Bemutató: 2008. január 31.
(5 kép)


Film premierek

Demóna: A sötétség úrnője

amerikai családi film, 118 perc, 2019

Zombieland - A második lövés

amerikai horror-vígjáték, 99 perc, 2019

Álomnagyi

belga-francia vígjáték, 99 perc, 2019

A lelőhely

amerikai-kanadai sci-fi, 100 perc, 2018
Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Filmek a TV-ben
H
14
K
15
Sze
16
18:50
Az igazság nevében
amerikai akciófilm, 2002
18:50
A mélybe
francia romantikus film, 2017
18:55
Kedves John!
amerikai romantikus filmdráma, 2010
19:00
Volt egyszer egy Kína a Vadnyugaton
hongkongi akciófilm, 1997
19:00
Timecode
amerikai filmdráma, 2000
Már a lelőhelyeken az új Pesti Est! Fotózkodj vele ha látod, használd a #pestiestles hashtaget, és mi belépőkkel ajándékozunk meg! #jatek #hashtagjáték #nyeremenyjatek #kulturalisjatek
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.