Efront nem zavarja, hogy melegnek nézik

A Szerelmes hangjegyek (High School Musical) és a Hajlakk-remake tini szívtipróját, Zac Efront saját bevallása szerint egyáltalán nem érdekli, hogy homoszexuálisnak tartják.
A 20 éves színész ugyanis úgy véli, nem ez a legrosszabb címke, amit ráaggathatnak. Efron a Disney sikerprodukciója, a High School Musical (a magyar tévék Szerelmes hangjegyek címmel vetítették) dalospacsirtájaként szerzett nevet magának, később pedig szerepelt annak folytatásában is (sőt a hírek szerint már elkezdtek dolgozni a tinimusical harmadik részén is). A magyar nézők legutóbb a Hajlakk remake-jében láthatták Link Larkin szerepében. 
 
A jóhangú szépfiú nemi hovatartozásával kapcsolatban főként netes pletykalapok és bloggerek találgatnak – pedig Efronnak ráadásul barátnője is van: Vanessa Anne Hudgens az, Szerelmes hangjegyek-beli partnernője (akinek nemrégiben meztelen fotói bukkantak fel a neten). 
 
Zac Efront azonban mindez egy cseppet sem zavarja. „Most őszintén, ha ez a legrosszabb, amit az emberek mondani tudnak rólam, hogy meleg vagyok, akkor úgy gondolom, ez tök jó, ezt tudom kezelni” – nyilatkozta találóan az ifjú színész. 
 
 
 
(wenn) 
2008.01.29
|


Film premierek

Élesítve

angol akcióthriller, 98 perc, 2017

Vuk

magyar animációs film, 76 perc, 1981

Transformers: Az utolsó lovag

amerikai sci-fi, 151 perc, 2017
Játék
A kanadai David Walsh 1997-ben bejelentette, hogy óriási mennyiségű aranyat találtak Indonézia dzsungelében. Cégének részvényei pillanatok alatt megugrottak, a döglődő Walsh pedig hirtelen milliárdos lett. A képtelen történetből az Oscar-díjas Stephen Gaghan remek, pörgős filmet a főszerepben Matthew McConaughey-vel.
Filmek a TV-ben
18:20
Maggie terve
amerikai romantikus vígjáték, 2015
18:20
Mindenki megvan
amerikai vígjáték, 2009
18:25
Nosztalgia
olasz-szovjet filmdráma, 1983 (feliratos)
18:30
Erin Brockovich - Zűrös természet
amerikai filmdráma, 2000
18:35
Apádra ütök
amerikai vígjáték, 2000
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.