Vádalku a Lost sztárját túszul ejtő férfi ügyében

Bűnösnek találta a honolului bíróság azt a férfit, aki túszul ejtette Josh Hollowayt, a Lost című népszerű tévésorozat egyik sztárját hawaii házában.
A 23 éves Ruben Royce-t tetteiért – melyek közül csak egy Holloway foglyul ejtése – egy vádalku értelmében 30 évi börtönre ítélték. A férfi még 2005 októberében betört a Lost című sorozatban Sawyer szerepét játszó Josh Holloway otthonába, fenyegette őt és feleségét, majd ellopta pénztárcáikat és autójukat. 
 
Royce a bíróságon három másik rablást is beismert. Az esküdtszék végül emberrablás, rablás, betörés, lőfegyverrel való visszaélés, lopás és gondatlan veszélyeztetés miatt ítélte el. „Emberünk végül is jó autókat és szép otthonokat vizslatva autókázott a környéken, és véletlenszerűen választott ki egyet-egyet, hogy betörjön és kirabolja az ottlakókat” – mondta az ügyész. 
 
A túszejtő betörő ügyvédje azt mondta, védence egészen addig nem tudta, hogy Holloway egy tévésztár, amíg el nem kapták a rablás miatt. „Holloway és felesége természetesen meg voltak rémülve. Azt hitték, meg fogja ölni őket. Ez a férfi egyszerűen gonosz, minden teketóriázás nélkül az arcukba nyomta a fegyvert” – mondta a vád képviselője. 
 
Royce ügyvédje elárulta, hogy védence ezeket a súlyos bűncselekményeket drog hatása alatt követte el. Az ítéletet ügyében hivatalosan április 29-én fogják kimondani. 
 
 
 
(bbc.co.uk) 
2008.02.05
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Filmek a TV-ben
18:20
Az elnök végveszélyben
amerikai akciófilm, 2013
18:35
Egy veszedelmes elme vallomásai
amerikai filmdráma, 2002
18:40
Deep Impact
amerikai akciófilm, 1998
18:45
Halálos fegyver 3.
amerikai akcióvígjáték, 1992
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.