Vádalku a Lost sztárját túszul ejtő férfi ügyében

Bűnösnek találta a honolului bíróság azt a férfit, aki túszul ejtette Josh Hollowayt, a Lost című népszerű tévésorozat egyik sztárját hawaii házában.
A 23 éves Ruben Royce-t tetteiért – melyek közül csak egy Holloway foglyul ejtése – egy vádalku értelmében 30 évi börtönre ítélték. A férfi még 2005 októberében betört a Lost című sorozatban Sawyer szerepét játszó Josh Holloway otthonába, fenyegette őt és feleségét, majd ellopta pénztárcáikat és autójukat. 
 
Royce a bíróságon három másik rablást is beismert. Az esküdtszék végül emberrablás, rablás, betörés, lőfegyverrel való visszaélés, lopás és gondatlan veszélyeztetés miatt ítélte el. „Emberünk végül is jó autókat és szép otthonokat vizslatva autókázott a környéken, és véletlenszerűen választott ki egyet-egyet, hogy betörjön és kirabolja az ottlakókat” – mondta az ügyész. 
 
A túszejtő betörő ügyvédje azt mondta, védence egészen addig nem tudta, hogy Holloway egy tévésztár, amíg el nem kapták a rablás miatt. „Holloway és felesége természetesen meg voltak rémülve. Azt hitték, meg fogja ölni őket. Ez a férfi egyszerűen gonosz, minden teketóriázás nélkül az arcukba nyomta a fegyvert” – mondta a vád képviselője. 
 
Royce ügyvédje elárulta, hogy védence ezeket a súlyos bűncselekményeket drog hatása alatt követte el. Az ítéletet ügyében hivatalosan április 29-én fogják kimondani. 
 
 
 
(bbc.co.uk) 
2008.02.05
|


Film premierek

Mancs őrjárat

amerikai-kanadai animációs film, 69 perc, 2019

Út a királyi operába

angol-kubai-német-spanyol életrajzi dráma, 115 perc, 2018

Családi vakáció - Irány Ibiza!

belga-francia vígjáték, 87 perc, 2018

Aki bújt

amerikai horror, 95 perc, 2019

A bűn királynői

amerikai akcióthriller, 102 perc, 2019
Játék
Az Oscar-díjas Robert Zemeckis rendezésében érkezik ez a merész, varázslatos és időszerű film, amely magával ragadó igaz történetet mesél el egy megtört férfiról, aki rádöbben, hogy a művészi kreativitás képes meggyógyítani a lelken esett sebeket.
Filmek a TV-ben
H
19
K
20
Sze
21
Cs
22
18:15
A nő, aki előttünk jár
amerikai film, 2017
18:30
A 22-es csapdája
amerikai háborús film, 1970
18:45
Galaktikus támadás
amerikai sci-fi, 1996
18:45
Rossz társaság
amerikai krimi, 2002
18:55
Visszatérés a kék lagúnába
amerikai kalandfilm, 1991
Balatoni ajánlónk bióban! Badacsonyi futás (meg még sok más helyszínen is), gyenesdiási VW bogártalálkozó, Iszkiri zenekar a siófoki Plázson, Zamárdi B-my-lake és még sok sok program! #badacsony #dulorefutunk #iszkirizenekar #karavankemping #gyenesdias ##vwbogár #bogártalálkozó #bmylake
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.