Mel Gibson megjavult?

A hollywoodi sztárt megdicsérte egy bíró, amiért 2006. nyarán történt balhéja után sikeresen teljesítette az alkoholelvonó programot, ami próbára bocsátásának egyik feltétele volt, amiért részegen ült autóba, majd az őt előállító rendőröket is inzultálta.
A Los Angeles-i bírói meghallgatáson Lawrence Mira bíró úgy döntött, a Mad Max sztárjának fejlődése olyan példás, hogy nem szükséges több bírósági ellenőrzésen megjelennie. Mira egyúttal további sok szerencsét kívánt a színésznek a megkezdett úton. Ugyanakkor az 52 éves színész-rendező továbbra is próbaidőn van (a következő 18 hónap erejéig). 
 
Gibsont azért sújtották – a pénzbüntetésen túl – felfüggesztett börtönbüntetéssel, mert 2006. júliusában antiszemita megjegyzéseket tett az őt Malibuban gyorshajtásért és ittas vezetésért előállító rendőrökre. Letartóztatásakor a megendedett határértéknél 50 százalékkal magasabb volt a véralkoholszintje. 
 
Később a sztár több alkalommal is bocsánatot kért, és egyrészt azzal magyarázta dühkitörését, hogy A Passió című filmjét ért kritikák miatt volt kiborulva, másrészt pedig bevallotta, hogy egész addigi életében alkoholfüggőségben szenvedett. 
 
Az Oscar-díjas színész-rendező büntetése részeként 1.400 dolláros büntetést kellett fizetnie, egy héten többször is meg kellett jelennie az anonim alkoholisták gyűlésein, továbbá részt kellett vennie egy ittas vezetőknek szóló 90 napos programon is, melynek során egyéni és csoportos foglalkozásokon is részt vett. 
 
Gibsont a seriffhivatal munkatársai kísérték a bíróságra egy hátsó bejáraton a szerdai bírósági meghallgatásra, ahol a sztár csak akkor szólalt meg, amikor köszönetet mondott a bírónak. „Most már magára van utalva az önsegítő csoportokkal, szóval ez egy nehéz időszak lesz az Ön számára. Sok szerencsét kívánok rehabilitációja további sikeres folytatásához!” – mondta a Mira bíró a meghallgatás végén. 
 
 
 
(bbc.co.uk) 
2008.02.15
|


Film premierek

Mancs őrjárat

amerikai-kanadai animációs film, 69 perc, 2019

Út a királyi operába

angol-kubai-német-spanyol életrajzi dráma, 115 perc, 2018

Családi vakáció - Irány Ibiza!

belga-francia vígjáték, 87 perc, 2018

Aki bújt

amerikai horror, 95 perc, 2019

A bűn királynői

amerikai akcióthriller, 102 perc, 2019
Játék
Az Oscar-díjas Robert Zemeckis rendezésében érkezik ez a merész, varázslatos és időszerű film, amely magával ragadó igaz történetet mesél el egy megtört férfiról, aki rádöbben, hogy a művészi kreativitás képes meggyógyítani a lelken esett sebeket.
Filmek a TV-ben
H
19
K
20
Sze
21
18:15
Szökevény hercegnő
amerikai-kanadai romantikus film, 2015
18:30
Kislány a küszöbön
német vígjáték, 2011
18:40
A tenger szívében
amerikai kalandfilm, 2015
18:50
Zöld Lámpás
amerikai akciófilm, 2011
18:50
Ragyogó világ
japán romantikus filmdráma, 2017 (feliratos)
JÁTÉK!!! Ma kerül ki a lelőhelyekre a legújabb Pesti Est. Fotózkodj vele bárhol a városban, használd a #pestiestles hashtaget, és mi tuti megajándékozunk egy pesti program belépővel! . . . #jatek #nyeremenyjatek #játék #posztolj #szelfizzpestiesttel
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.