Végre nevet kapott a Burton-bébi

Hiába olyan határozottak forgatás közben a filmrendezők, a magánéletben attól még lehetnek bizonytalanok. Tim Burton például közel két hónapon keresztül nem választott nevet újszülött gyermekének.
A filmrendezők állítólag nagyon határozottak. Tim Burton például Hollywoodban szokatlan következetességgel tart ki kedvenc témái mellett – a Sweeney Todd – A Fleet Street démoni borbélya is részben ennek a makacsságnak köszönheti három Oscar-jelölését: a rendező tényleg makacsul ragaszkodik saját ízléséhez és saját világához; ezért készített horror-musicalt a vendégeiből fasírozottat nyiszáló XVIII-XIX. századi borbélyról Johnny Depp főszereplésével. 
 
Magánéletében a filmes viszont kissé többet bizonytalankodik. December 16-án született második gyermeke a Sweeney Todd női főszerepét játszó élettársától, Helena Bonham Cartertől, de az elmúlt két hónapban a baba név nélkül volt kénytelen elviselni a világot. 
 
Burton és Bonham Carter ugyanis fiúra készültek, ezért nem is egyeztek meg lánynévben, és egészen a múlt hétig nem is tudták eldönteni, hogyan nevezzék el a babát. A kicsinek majdnem a kéthónapos születésnapjáig kellett várnia, hogy végül megkapja az Indiana Rose nevet. A név pedig állítólag nem is a szülőktől, hanem a kislány négyéves bátyjától, Billy Raytől származik – ha ő nem rukkol elő ötletével, talán még mindig nem került volna sor a keresztelőre… 
 
Burton és Bunham-Carter közös filmjét, a Johnny Depp címszereplésével készült Sweeney Todd – A Fleet Street démoni borbélyát (Sweeney Todd – The Demon Barber of Fleet Street) február 21-től játsszák a magyar mozik. 
 
 
 
(IC Press) 
2008.02.15
|


Film premierek

Demóna: A sötétség úrnője

amerikai családi film, 118 perc, 2019

Zombieland - A második lövés

amerikai horror-vígjáték, 99 perc, 2019

Álomnagyi

belga-francia vígjáték, 99 perc, 2019

A lelőhely

amerikai-kanadai sci-fi, 100 perc, 2018
Játék
Roger Waters nagy sikerű 2017-18-as US + THEM világturnéjának amszterdami állomásán rögzített koncertfilm a világpremierrel egy időben, 2019 októberében, limitált vetítéssorozatban érkezik a hazai filmszínházakba.
Filmek a TV-ben
18:10
Nele Berlinben
német romantikus vígjáték, 2015
18:35
Willow
amerikai kalandfilm, 1988
18:50
Az igazság nevében
amerikai akciófilm, 2002
18:50
A mélybe
francia romantikus film, 2017
18:55
Kedves John!
amerikai romantikus filmdráma, 2010
A héten még látogatható a szürrealista kiállítás az MNG-ben. A szürrealista mozgalom Magritte-tól Dalíig. Válság és újjászületés 1929-ben. #salvadordali #renemagritte #szurrealista #szurreal #kiallitasajanlo #kulturalisajanlo
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.