Végre nevet kapott a Burton-bébi

Hiába olyan határozottak forgatás közben a filmrendezők, a magánéletben attól még lehetnek bizonytalanok. Tim Burton például közel két hónapon keresztül nem választott nevet újszülött gyermekének.
A filmrendezők állítólag nagyon határozottak. Tim Burton például Hollywoodban szokatlan következetességgel tart ki kedvenc témái mellett – a Sweeney Todd – A Fleet Street démoni borbélya is részben ennek a makacsságnak köszönheti három Oscar-jelölését: a rendező tényleg makacsul ragaszkodik saját ízléséhez és saját világához; ezért készített horror-musicalt a vendégeiből fasírozottat nyiszáló XVIII-XIX. századi borbélyról Johnny Depp főszereplésével. 
 
Magánéletében a filmes viszont kissé többet bizonytalankodik. December 16-án született második gyermeke a Sweeney Todd női főszerepét játszó élettársától, Helena Bonham Cartertől, de az elmúlt két hónapban a baba név nélkül volt kénytelen elviselni a világot. 
 
Burton és Bonham Carter ugyanis fiúra készültek, ezért nem is egyeztek meg lánynévben, és egészen a múlt hétig nem is tudták eldönteni, hogyan nevezzék el a babát. A kicsinek majdnem a kéthónapos születésnapjáig kellett várnia, hogy végül megkapja az Indiana Rose nevet. A név pedig állítólag nem is a szülőktől, hanem a kislány négyéves bátyjától, Billy Raytől származik – ha ő nem rukkol elő ötletével, talán még mindig nem került volna sor a keresztelőre… 
 
Burton és Bunham-Carter közös filmjét, a Johnny Depp címszereplésével készült Sweeney Todd – A Fleet Street démoni borbélyát (Sweeney Todd – The Demon Barber of Fleet Street) február 21-től játsszák a magyar mozik. 
 
 
 
(IC Press) 
2008.02.15
|


Film premierek

Fájdalom és dicsőség

spanyol filmdráma, 113 perc, 2019

Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány

amerikai thriller, 108 perc, 2019

Aladdin

amerikai kalandfilm, 128 perc, 2019

A gyermek

ír horror, 90 perc, 2019
Játék
Egy nap Maggie, a tinédzser megkéri Sue Annt, a magányos nőt, hogy vegyen neki és pár barátjának piát, és Sue Ann kapva kap az esélyen, hogy szert tegyen pár gyanútlan, ám nála fiatalabb barátra.
Filmek a TV-ben
H
20
K
21
Sze
22
18:15
Pókember 3.
amerikai akciófilm, 2007
18:25
Mission: Impossible 2.
amerikai akciófilm, 2000
18:30
Rocky 2.
amerikai filmdráma, 1979
18:35
Lenyűgöző teremtmények
amerikai fantasy, 2013
18:45
Parker
amerikai akciófilm, 2013
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.