Ismét bajban Shia LaBeouf

Tavaly illetéktelenül hatolt be egy patikába, nemrégiben letartóztatási parancsot adtak ki ellene, amiért nem jelent meg a bíróságon, s most ismét hibázott a Transformers és a Disturbia fiatal sztárja.
Shia LaBeouf eddig mindig megúszta, ám most újabb zűrbe keverte magát: lefoglalták az autóját, amiért nem megfelelő helyen parkolt vele. Pedig nem volt olyan rég, a múlt hét kedden, hogy letartóztatási parancsot adtak ki ellene, amiért nem jelent meg a bíróságon, ahol tiltott helyen való dohányzás vádjával kellett volna szembenéznie (nem a kijelölt dohányzóhelyen gyújtott rá ugyanis egy kaliforniai bevásárlóközpontban). 
 
Ügyvédje ugyan egy nappal később kimentette az ifjú sztárt, amikor megjelent képviseletében a bíróságon (ahol úgy nyilatkozott, hogy ügyvele ártatlan), így az elfogatási parancsot visszavonták, és április 24-re írtak ki egy tárgyalást megelőző meghallgatást a 21 éves színész ügyében. 
 
Na és persze az sem olyan rég történt, 2007. novemberében, hogy Indiana Jones fiának megformálója a közelgő Indy-filmben a biztonsági őrök felszólítása ellenére sem volt hajlandó távozni egy chicagói patikából hajnali fél háromkor (nem meglepő módon állítólag ittas is volt). 
 
Azt a dolgot megúszta, mivel a gyógyszertár képviselői nem kívántak vádat emeltetni ellene. Most viszont parkoló autójával egy lakónegyed kocsifelhajtóját sikerült eltorlaszolnia. A hatóságokat azt követően értesítették, hogy a Los Angeles-i apartmankomplexum egy lakástulajdonosa figyelmeztető cetlit hagyott az autón. 
 
Mivel a kocsit elszállították, a New York-i pletykarovat, a PageSix szerint LaBeoufnak sofőrt kellett fogadnia, hogy elvigye egy Los Angeles-i magazinfotózásra az esetet követő napon. 
wenn
2008.03.25
|


Film premierek

Kópé

amerikai-kanadai animációs film, 87 perc, 2019

Downton Abbey

angol filmdráma, 122 perc, 2019

Curtiz - A magyar, aki felforgatta Hollywoodot

magyar életrajzi dráma, 98 perc, 2018

100 dolog

német vígjáték, 111 perc, 2018
Játék
A pekingi táncos előadás három jó barátról szól, és megismerteti a nézőket a hagyományos kínai operával.
Filmek a TV-ben
H
9
K
10
Sze
11
Cs
12
P
13
Szo
14
21:55
Szökevény hercegnő
amerikai-kanadai romantikus film, 2015
22:00
Fűrész 3D
amerikai-kanadai horror, 2010
22:00
Tranzit
német film, 2018
22:00
Szép remények
angol-amerikai filmdráma, 2012
22:10
Gyémánthajsza - Szibéria
amerikai krimi, 2018
Ma még tart a Vegetáriánus Fesztivál előadásokkal, filmekkel, egészséggel és ételekkel. #vegetáriánusfesztivál #vegetarianus #joga #vegan #egeszseg #fenntarthatosag #programajanlo
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.