Ismét bajban Shia LaBeouf

Tavaly illetéktelenül hatolt be egy patikába, nemrégiben letartóztatási parancsot adtak ki ellene, amiért nem jelent meg a bíróságon, s most ismét hibázott a Transformers és a Disturbia fiatal sztárja.
Shia LaBeouf eddig mindig megúszta, ám most újabb zűrbe keverte magát: lefoglalták az autóját, amiért nem megfelelő helyen parkolt vele. Pedig nem volt olyan rég, a múlt hét kedden, hogy letartóztatási parancsot adtak ki ellene, amiért nem jelent meg a bíróságon, ahol tiltott helyen való dohányzás vádjával kellett volna szembenéznie (nem a kijelölt dohányzóhelyen gyújtott rá ugyanis egy kaliforniai bevásárlóközpontban). 
 
Ügyvédje ugyan egy nappal később kimentette az ifjú sztárt, amikor megjelent képviseletében a bíróságon (ahol úgy nyilatkozott, hogy ügyvele ártatlan), így az elfogatási parancsot visszavonták, és április 24-re írtak ki egy tárgyalást megelőző meghallgatást a 21 éves színész ügyében. 
 
Na és persze az sem olyan rég történt, 2007. novemberében, hogy Indiana Jones fiának megformálója a közelgő Indy-filmben a biztonsági őrök felszólítása ellenére sem volt hajlandó távozni egy chicagói patikából hajnali fél háromkor (nem meglepő módon állítólag ittas is volt). 
 
Azt a dolgot megúszta, mivel a gyógyszertár képviselői nem kívántak vádat emeltetni ellene. Most viszont parkoló autójával egy lakónegyed kocsifelhajtóját sikerült eltorlaszolnia. A hatóságokat azt követően értesítették, hogy a Los Angeles-i apartmankomplexum egy lakástulajdonosa figyelmeztető cetlit hagyott az autón. 
 
Mivel a kocsit elszállították, a New York-i pletykarovat, a PageSix szerint LaBeoufnak sofőrt kellett fogadnia, hogy elvigye egy Los Angeles-i magazinfotózásra az esetet követő napon. 
wenn
2008.03.25
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Filmek a TV-ben
18:50
Tengerre, tata!
amerikai dráma, 1997
21:00
Pain & Gain
amerikai akciófilm, 2013
23:45
Oldboy
amerikai krimi, 2013
01:55
Komfortos mennyország
amerikai dráma, 2009
03:55
Kék bársony
amerikai dráma, 1986
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.