Bokáját törte Adam Sandler

Kosarazás közben eltörte a bokáját az ismert komikus színész, Adam Sandler – hozta nyilvánosságra a sztár szóvivője.
A 41 éves színész, a Nászok ásza, az Apafej és a Távkapcs sztárja a sérülést még a hétvégén szenvedte el, ám a szóvivő mindenkit megnyugtatott: a kosármeccset azért megnyerte. 
 
Sandler jelenleg épp egy Disney-komédiát forgat Bedtime Stories címmel, melyben valóra válnak azok a csodás tündérmesék, amiket az általa megformált hős mond unokahúgának és -öccsének. A színész szóvivőjének közlése szerint a bokatörés nem befolyásolja a film forgatását. 
 
Adam Sandler a legendás tévéshow, a Saturday Night Live csapatának tagjaként szerzett nevet magának a kilencvenes évek elején Mike Myers és Chris Rock oldalán. A film világába a Golyóálló és A vizesnyolcas című vígjátékokkal tört be a kilencvenes évek végén. 
 
A későbbiekben komolyabb művekben is vállalt szerepet, például a Kótyagos szerelemben vagy a Spangolban, nemrég pedig egy egészen mély, drámai alakítását is megcsodálhattuk az Üres város című, hazánkban csak DVD-n megjelent filmben. 
 
 
 
(bbc.co.uk) 
2008.04.02
|


Film premierek

Élesítve

angol akcióthriller, 98 perc, 2017

Vuk

magyar animációs film, 76 perc, 1981

Transformers: Az utolsó lovag

amerikai sci-fi, 151 perc, 2017
Játék
A kanadai David Walsh 1997-ben bejelentette, hogy óriási mennyiségű aranyat találtak Indonézia dzsungelében. Cégének részvényei pillanatok alatt megugrottak, a döglődő Walsh pedig hirtelen milliárdos lett. A képtelen történetből az Oscar-díjas Stephen Gaghan remek, pörgős filmet a főszerepben Matthew McConaughey-vel.
Filmek a TV-ben
18:20
Maggie terve
amerikai romantikus vígjáték, 2015
18:20
Mindenki megvan
amerikai vígjáték, 2009
18:25
Nosztalgia
olasz-szovjet filmdráma, 1983 (feliratos)
18:30
Erin Brockovich - Zűrös természet
amerikai filmdráma, 2000
18:35
Apádra ütök
amerikai vígjáték, 2000
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.