Mégsincs szerelemgyereke Heath Ledgernek?

Cáfolja Heath Ledger exbarátnője azokat a híreszteléseket, melyek szerint kislányának a tragikusan fiatalon elhunyt színész lenne az édesapja. Erre a nő szerint nincs semmi bizonyíték.
A Ledger állítólagos szerelemgyerekéről szóló hírek az elmúlt hétvégén kaptak szárnyra, amikor a néhai sztár Haydn nevű nagybácsija – aki a halott színész apjának, Kimnek elhidegült testvére – azt állította, hogy több mint tíz évvel ezelőtt egy 25 éves nőnek viszonya volt az akkor 17 éves Ledgerrel, és a rövid románcból egy gyermek született. 
 
A nagybácsi sztorija szerint amikor a szóban forgó hölgy felfedezte terhességét, éppen egy másik férfival élt kapcsolatban. Amikor pedig a gyermek megszületett, úgy gondolták, ez az élettárs a bébi apja, aki ezután sajátjaként nevelte a kicsit. 
 
Haydn Ledger szerint azonban „igen nagy a valószínűsége annak, hogy valójában Heath a gyerek apja”. Az egykori barátnő azonban vitatja ezt a feltételezést és átkozza a sajtót magánélete megsértése miatt. 
 
„Nem válaszolok a kérdéseikre. Úgy gondolom, egyáltalán nem helyénvaló dolog, hogy mindezt csak így nekem szegezik. Ez nagy udvariatlanság. Semmiről nem tudok beszámolni. Nincsenek bizonyítékaik, ennek az egész ügynek nincs semmi alapja, semmi háttere, nincs semmi. Engem ebből az egészből csak az érdekel, hogy mindezzel egy 11 éves kislányt zaklatnak, akinek iskolába kell járnia és megpróbálni beilleszkedni a társadalomba” – mondta a meg nem nevezett hölgy, amikor az állítólagos szerelemgyerekről kérdezték. 
 
A hölgy férje – aki nem azonos a több mint tíz évvel ezelőtti baráttal, hiszen a kislánynak csak mostohaapja – szintén cáfolta a pletykát, és arra is utalt, hogy a család kész az apasági vizsgálatra is. „Ez az egész dolog arról, hogy Ledger lenne az apa, nonszensz. Teljes képtelenség. Számítottunk rá, hogy ez az ügy egyszer ki fog robbanni, épp ezért úgy gondolom, az lenne a legegyszerűbb, ha csináltatnánk egy DNS-vizsgálatot. Én ugyan csak a nevelőapa vagyok, de tudom, hogy nincs semmi rejtegetnivalónk. Biztos vagyok benne, hogy a feleségem is belemenne a dologba (a DNS-vizsgálatba)” – nyilatkozta a férfi, akinek nevét szintén nem lehet tudni. 
 
A botrány egyébként elég szerencsétlen időpontban robbant ki: az idén január 22-én gyógyszer-túladagolásban elhunyt Heath Ledger április 4-én ünnepelte volna 29. születésnapját. 
 
 
 
(wenn)
 
 
 
(wenn) 
2008.04.05
|


Film premierek

Demóna: A sötétség úrnője

amerikai családi film, 118 perc, 2019

Demóna: A sötétség úrnője

amerikai családi film, 118 perc, 2019

Zombieland - A második lövés

amerikai horror-vígjáték, 99 perc, 2019

Álomnagyi

belga-francia vígjáték, 99 perc, 2019

A lelőhely

amerikai-kanadai sci-fi, 100 perc, 2018
Játék
Roger Waters nagy sikerű 2017-18-as US + THEM világturnéjának amszterdami állomásán rögzített koncertfilm a világpremierrel egy időben, 2019 októberében, limitált vetítéssorozatban érkezik a hazai filmszínházakba.
Filmek a TV-ben
H
14
K
15
Sze
16
Cs
17
P
18
18:10
Ne lőj!
belga film, 2018
18:10
Olasz szerelem
német romantikus film, 2008
18:15
Fogtündér kisegér
argentín-spanyol mesefilm, 2006
18:20
Apróláb
amerikai animációs film, 2018
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.