Folytatást kap a Vasember

Még alig mutatták be filmjét, de A Vasember rendezőjének máris az jár a fejében, hogy még két folytatást készít a hányatott életű szuperhős kalandjairól.
„A Vasember akkora arc, hogy érdemes egy egész trilógiát összehozni róla. Ellentmondásos figura, akit Robert Downey Jr. zseniálisan alakít. Nem akarom leszólni a többi szuperhőst, de alighanem a Vasember az első olyan képregényből szalajtott igazságosztó, akibe komoly intelligencia és irónia szorult, ezért akkor is szórakoztató, amikor nem a gonoszokat püföli” – magyarázza a színészként is ismert Jon Favreau
 
A Vasembert – eredeti címén az Iron Mant – április 30-án mutatták be a magyar mozik. A képregényfilmben Robert Downey Jr.-on kívül Gwyneth Paltrow-t, Jeff Bridgest és Terrence Howardot is láthatjuk. A film direktora az a Jon Favreau, aki korábban a Mi a manó és a Zathura - Az ûrfogócska című munkákat rendezte, színészként pedig láthattuk többek közt a Bárbarátokban, a Ronda ügyben, a Minden végzet nehézben, legutóbb pedig a Szakíts, ha bírszban (de egy kisebb szerepben feltűnik A Vasemberben is).
UIP
2008.05.02
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Filmek a TV-ben
H
22
K
23
Sze
24
Cs
25
P
26
Szo
27
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.