Musicallel tér vissza az ex-Bond

Pierce Brosnan, a 007-es szuperügynök egykori megformálója nem hagyja ABBA: amikor végleg szögre akasztotta Walther PPK típusú 7.65 mm-es maroklőfegyverét, elhatározta, hogy bebizonyítja: James Bond után is van élet.

Kapcsolódó cikkek

És tényleg. Arra azonban kevesen számítottak, hogy musical szerepben láthatjuk viszont a vásznon. Brosnan a Mamma Miá!-ban teszi próbára énektudását olyan sztárkollégák oldalán, mint Meryl Streep, Colin Firth és Stellan Skarsgard
 
A legendás ABBA együttes dalaira épülő musicalt eddig 31 millióan látták világszerte, így érthető, hogy Hollywood is lecsapott rá. A történet nem bonyolult, viszont követhető. Egy fiatal lány az esküvőjére készül, de nem tudja, ki az apja, ezért aztán meghívja a kézfogóra mindhárom férfiút, aki annak idején az édesanyjának csapta a szelet. 
 
Az apajelölteket a fentebb felsorolt úriemberek alakítják, az édesapát kereső lányt az Alpha Dogból ismert Amanda Seyfried, a kikapós édesanyát pedig természetesen Meryl Streep. A várhatóan nálunk is nagy sikert arató darabot július 17-én mutatják be a magyar mozik. 
UIP
2008.05.03
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Filmek a TV-ben
H
19
K
20
Sze
21
Cs
22
P
23
Szo
24
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.