Cruise: még egy küldetés?

Még egy Mission: Impossible-filmben vállalhat szerepet Tom Cruise, Ethan Hunt ügynök eddigi megformálója – annak ellenére, hogy a sztár és a Paramount stúdió kapcsolata két évvel ezelőtt megszakadt.
Cruise és a Paramount Pictures egy 14 éves munkakapcsolatnak vetett véget 2006-ban. Sumner Redstone, a Paramount anyacége, a Viacom elnöke azonban most úgy nyilatkozott, nem lenne ellenére, hogy a színész ismét eljátssza a Mission: Impossible egy újabb részének főszerepét. 
 
„Nagyszerű színésznek és jó barátnak tartom Tom Cruise-t, szóval amennyiben a Paramount úgy dönt, hogy vele forgatja le a filmet, én nem ellenzem” – mondta Redstone. Az elnök szerint a végső döntést egyébként Brad Grey, a Paramount vezetője hozhatja meg. 
 
Annak idején, amikor a Paramount és Cruise kapcsolata megszakadt, Redstone úgy nyilatkozott a Wall Street Journalnak, hogy ennek oka az volt, hogy „a színész közelmúltbeli viselkedéses nem volt elfogadható a cég számára” (akkoriban történt például, hogy a sztár a kanapén ugrándozva kiabálta az Oprah Show vendégeként, hogy szerelmes, de több visszás kijelentést tett az antidepresszánsokkal, a szcientológiával és Katie Holmeshoz fűződő viszonyával kapcsolatban is). 
 
Habár 2006-ban felmerült az is, hogy az M:I 4-ben Brad Pitt váltaná Tom Cruise-t, de úgy látszik, a stúdió vezetőinek is feltűnt, hogy Cruise időközben visszaszerezte akkoriban csökkenő ázsióját, és mellette szól az is, hogy eddig mindhárom Mission: Impossible-filmben ő alakította Ethan Hunt ügynököt. 
bbc.co.uk
2008.05.07
|


Film premierek

Demóna: A sötétség úrnője

amerikai családi film, 118 perc, 2019

Zombieland - A második lövés

amerikai horror-vígjáték, 99 perc, 2019

Álomnagyi

belga-francia vígjáték, 99 perc, 2019

A lelőhely

amerikai-kanadai sci-fi, 100 perc, 2018
Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Filmek a TV-ben
H
14
K
15
Sze
16
18:15
Csábító nyári gyakorlat
amerikai-kanadai romantikus film, 2016
18:20
Az árnyéktalan rúgás mestere
kínai kungfufilm, 2016
18:25
Jackie Chan: A botcsinálta gengszter
hongkongi akcióvígjáték, 1989
18:40
18:45
Túszdráma
amerikai-német akcióthriller, 2005
Már a lelőhelyeken az új Pesti Est! Fotózkodj vele ha látod, használd a #pestiestles hashtaget, és mi belépőkkel ajándékozunk meg! #jatek #hashtagjáték #nyeremenyjatek #kulturalisjatek
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.