A Lost és a Doktor House nyáron szünetel az AXN-en

Május 25-én, vasárnap este 9-kor kerül adásba a LOST 4 utolsó epizódja, és DOKTOR HOUSE második évadjából is az utolsó két részt látja majd a néző május 30-án, pénteken este 9-től az AXN műsorán. Ám szomorkodásra semmi ok, hisz a LOST 4. évadja szeptemberben visszatér a csatornára, addig pedig a helyét egy igazán vicces, és nem kevésbé szerethető és addiktív sorozat, az Eli Stone veszi át.
Lost negyedik évadja – melynek minden szezonja az AXN műsorán látható először hazánkban – május végétől néhány hónapig szünetel. Bár a történések szempontjából csak egy hét telt el azóta, hogy elkezdődött a negyedik évad, és négy ismeretlen jelent meg a Szigeten, a helyzet bonyolultabb, mint valaha, és képtelenség átlátni, valójában ki a jó és ki a rossz, és ki hol, melyik oldalon áll. A sorozat nyolcadik, jelenlegi záró-epizódjából a néző megtudhatja, hogy az újonnan érkezők valójában milyen szándékkal landoltak a Szigeten, és céljuk elérése hogyan befolyásolhatja a túlélők, Jack, John, Kate és a többiek életét…
 
Nos, a folytatást a néző majd szeptemberben tudja meg, ám szomorkodásra semmi ok, mert addig is egy igazán vicces, és nem kevésbé szerethető és addiktív sorozat, az Eli Stone veszi át a helyét. A vadonatúj sorozat, melyben a néző figyelemmel kísérheti, hogyan változik meg gyökeresen egy jóképű ügyvéd élete George Michael-hallucinációk és víziók hatására, hazánkban először az AXN-en lesz látható! Az Eli Stone első epizódja rögtön a Lost 4. évadjának 8. epizódja után, 21:45-kor kezdődik majd; ezúttal még reklámblokk sem választja el egymástól a két műsort. Június elsejétől minden vasárnap 21 órától, a Lost helyén láthatja a néző a legújabb epizódokat.  
 
A Doktor House második évfolyama május 30-án, pénteken este 9-kor fut ki az utolsó két résszel. A Na ki az apuci? című részben Gregory egykori osztálytársa, Crandall egy hallucinációktól szenvedő tinédzserlányt visz a kórházba, és közben megpróbálja megetetni House-szal, hogy a kishölgy a lánya. House persze győzködi régi barátját, hogy ne higgyen neki, a kiscsaj nem az, aminek mondja magát. Az Ok nélkül című epizódban House egy régi páciense tér vissza, akinek bizony igen randa, dagadt és vörhenyes a nyelve. Nyelve állapotánál is nagyobb meglepetést okoz azzal, hogy a vizsgálat alatt egyszer csak rálő a mi Gregory-nkra. Mikor House végre magához tér, döbbenten tapasztalja, hogy ugyanabban a kórteremben fekszik, ahol merénylője. El lehet képzelni a doki reakcióját…!  
 
Meglehet, nehéz búcsút mondani valakinek, akit megszoktunk és megszerettünk, aki hetente három este, hétfőnként, szerdánként és péntekenként velünk töltötte az estét, és szinte családtaggá vált, de nézzük a jó oldalát a dolgoknak, hogy legalább még mindig él!!! 
 
Ne feledd hát, május 25-én, vasárnap este 9-kor jön a Lost 4. évadjának utolsó epizódja, és május 30-án, pénteken este 9-től pedig a Doktor House második évfolyamából az utolsó két rész, az AXN műsorán.  
 
2008.05.07
|


Filmek a TV-ben
18:10
Akik dolgoznak
svájci film, 2018
18:25
Az utolsó akcióhős
amerikai akcióvígjáték, 1993
18:30
Cowboyok és űrlények
amerikai sci-fi akciófilm, 2011
18:45
Dolgozó lány
amerikai vígjáték, 1988
18:50
Nyomás utána!
olasz-amerikai akcióvígjáték, 1983
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
12:40
Sanjay és Craig
I. évad, 104. rész: Bűzbomba / Farkasfalka
12:41
Ben 10
2016, I. évad, 110. rész: Róvoda
12:46
Chuggington
I. évad, 48. rész
12:58
Bing
I. évad, 5. rész
13:00
LEGO Friends: Lányok bevetésen
I. évad, 1. rész: A robotika verseny
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.