Újra együtt a Mátrix alkotói

A Mátrix feltámad – egészen új köntösben: a berlini Babelbsberg stúdióban megkezdődött a Ninja Assassin forgatása, melyre ismét összeállt az immár legendás Mátrix-trilógia alkotói csapata.
A rendezést az ottani második forgatócsoport, a second unit rendezője, James McTeigue (V mint vérbosszú), a Wachowski testvérek régi alkotótársa vállalta. A produceri feladatokat Wachowskiék mellett a Mátrix producere, Joel Silver látja el. A főszerepet a koreai popsztár, Rain alakítja, aki már a Speed Racer - Totál turbóban bebizonyította, hogy színészként is megállja a helyét (de láthatjuk ezenkívül a Cyborg vagyok, amúgy minden okéban is). 
 
A történet főhőse egy titokzatos bűnszövetkezet által felnevelt, mindenre képes gyilkos, aki saját gazdái ellen fordul, és őrült játszmába kezd Európa nagyvárosaiban. Az alkotók pedig azt ígérik, hogy új filmjük látványvilága legalább annyi különös meglepetést tartogat majd, mint annak idején a Mátrix. Jövőre minden Wachowski-rajongó ellenőrizheti, igazat mondtak-e. 
IC Press
2008.06.02
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Filmek a TV-ben
H
12
K
13
Sze
14
Cs
15
P
16
Szo
17
Legnépszerűbb
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.