Sandler átnyergel a horrorfilmekre?

Adam Sandler nemcsak az Egyesült Államok egyik legnépszerűbb komikusa, hanem igen sikeres filmproducer is. Az eddig kizárólag vígjátékokat gyártó cége, a Happy Madison mellé most alapított egy horrorra és thrillerre szakosodó leányvállalatot.
A vidámság nem minden. Adam Sandler, aki nemcsak az Egyesült Államok egyik legnépszerűbb komikusa, hanem igen sikeres filmproducer is, eddig kizárólag vígjátékokat gyártott: a Happy Madison cég logója alatt többnyire a saját vagy a barátai komédiáit készítette el. 
 
A Happy Madisonnál készült nemcsak a legújabb, az erotomán fodrászként új életet kezdő izraeli szuperügynök története, a Ne szórakozz Zohannal, de az elmúlt évek számos slágerfilmje: a Távkapcs, Az 50 első randi, a Férj és férj, a Tök alsó és még sok más hasonló film – csupa őrült komédia. 
 
Sandler azonban új vizekre evez. Létrehozta a Scary Madison nevű leányvállalatot, ami kizárólag horrort és thrillert fog készíteni. Első produkciójuk a Shortcut (Rövidebb út) két testvérről szól, akik saját kisvárosukban találnak egy elhagyatott utcát, ami rövidebb, de valamiért mindenki kerüli. Ők arra kanyarodnak, és hamarosan rájönnek, hogy a helybelieknek volt igazuk... 
 
A film körüli alkotók ugyanazok lesznek, akik eddig a vígjátékokon dolgoztak – hogy Sandler kipróbálja-e magát mint rém vagy áldozat, arról egyelőre nincs hír. Új filmjét viszont, a fent már említett Ne szórakozz Zohannal címűt (You Don’t Mess with the Zohan) már július 17-én megnézhetjük a magyar mozikban. 
IC Press
2008.06.14
|


Film premierek

Demóna: A sötétség úrnője

amerikai családi film, 118 perc, 2019

Zombieland - A második lövés

amerikai horror-vígjáték, 99 perc, 2019

Álomnagyi

belga-francia vígjáték, 99 perc, 2019

A lelőhely

amerikai-kanadai sci-fi, 100 perc, 2018
Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Filmek a TV-ben
22:25
Budakeszi srácok
magyar játékfilm, 2006
22:30
Magyar rekviem
magyar játékfilm, 1990
22:55
Rampart
amerikai krimi, 2011
23:00
Maga a pokol
amerikai akció-thriller, 2003
23:00
X - A rendszerből törölve
magyar thriller, 2018
Ma ingyenes a belépés a múzeumokba! A szentendrei Skanzenban ?56 falun című kiállítást nézhetitek meg! @szentendreiskanzen #56falun #oktober23 #nemzetiunnep
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.