Kedvenc helyek

Véget ért R. Kelly gyerekpornó-ügye

Az énekes bírósági ügye a végéhez ért, s miután az esküdtszék nem találta bűnösnek, felmentették a gyermekpornográfia vádja alól.
A popsztárnak péntek délután nagy kő esett le a szívéről, a bíróság hosszas tárgyalássorozat végén ejtette az ellene felhozott vádakat. Az esküdtszék ítélete szerint nincs egyértelmű bizonyíték arra, hogy az énekes szerepelne azon a videón, amelyen egy férfi létesít szexuális kapcsolatot egy tizenéves kislánnyal, így a tizennégy vádpont egyike sem állta meg a helyét.
 
A videót még 2002-ben hozta nyilvánosságra egy újságíró, de már évekkel korábban terjesztették a feketepiacon. A hatóságok szerint a felvétel 1998 és 2000 között készülhetett az énekes chicagói otthonában. A tanúk többsége tagadta, hogy R. Kelly és Roshana Landfair lenne a filmen, és egyéb egyértelmű bizonyíték híján sikerült meggyőzniük az esküdtszéket a sztár ártatlanságáról. Kelly sírva hallgatta végig az ítélethozatalt, minden egyes „nem bűnös” ítélet után hangosan köszönetet mondott Jézusnak. A tárgyalás végeztével elhagyta a bíróság épületét, és nem volt hajlandó nyilatkozni az őt váró rengeteg újságírónak és rajongónak.  
 
„A kazettán egy rossz minőségű, többször átmásolt felvétel látható. Tele van hang- és képhibákkal, nem vehető ki belőle semmi, ezért nem is bizonyíthat semmit. Akkor nyertük meg magunknak az esküdtszéket, amikor kiderült, hogy nem Roshana a filmen látható kislány” – nyilatkozta R. Kelly ügyvédje. 
 
Az énekest már korábban is feljelentették kiskorúak szexuális zaklatása miatt. Tovább növelte a gyanút, hogy Kelly 1994-ben feleségül vette az akkor még csak tizenöt éves Aaliyah-t is, de a házasságot nem sokkal később érvénytelenítették.  


(Yahoo)
2008.06.14
|


Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Ma este az Akvárium klubban Adam Naas. Nézzétek csak, ő az új Lenny Kravitz. #adamnaas #koncertajanlo#programajanlo #akvariumklub
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.