Ősztől jön a Comedy Central, az új humorcsatorna

Az MTV Networks International tulajdonosa, a Viacom Inc tegnap bejelentette, hogy 2008 októberében elindítja a magyar Comedy Central csatornát. Az új csatorna, mely elsődlegesen a 18-39 éves korosztályt célozza meg, teljes egészében lokalizált, magyar nyelvű adó lesz, mely induláskor több mint 1, 5 millió kábeles és műholdas háztartásban lesz elérhető.
Ez az MTVNI által indított 7. lokalizált „comedy“ csatorna az elmúlt két évben, és csatlakozik a cégcsoport angol, spanyol, olasz, német, holland és lengyel csatornáihoz, valamint az MTVNI Magyarországon már jelen lévő társcsatornáihoz, a magyar MTV-hez, a VIVA-hoz és a Nickelodeon-hoz.
 
A csatorna helyi gyártású és nemzetközi tartalmakat egyaránt sugároz majd, többek között olyan műsorokat, mint a Comedy Central saját gyártású programjai: a Daily Show John Stewart-tal, a South Park és a Colbert Report, csakúgy mint vásárolt műsorokat: A Simpson-család, a My Name is Earl és a Family Guy. A Comedy Central magyar nyelvű honlapja a www.comedycentral.hu címen lesz elérhető.  
 
Bhavneet Singh, az MTVNI Fejlődő Piacok ügyvezető igazgatója és alelnöke, elmondta: „A Comedy Central elindítása Magyarországon kitűnő példája annak, miként bővítjük szórakoztató csatornáink palettáját Közép- és Kelet-Európában. Ez az integrált megközelítési mód lehetővé teszi, hogy a magyar közönségnek egy „sarki humorboltot” hozzunk létre, valamint hogy márkánkkal minél több platfomon keresztül léphessenek kapcsolatba. Célunk, hogy csatornaválasztékunkkal minden célcsoport számára kínáljunk olyan műsorokat, melyekre igényük van, mindezt helyi nyelven.”  
 
Málnay B. Levente, az MTV Networks Magyarország vezérigazgatója, alelnök elmondta: „A humor iránti igény Magyarországon rendkívül nagy. A tévénézők között a humor a harmadik legnépszerűbb televíziós műfaj, és mi ezt a hatalmas igényt szeretnénk kielégíteni magas színvonalú humorcsatornánkkal. Célunk, hogy házhoz vigyük a humort, hogy az emberek otthonunkban élvezhessék azt. Eltökéltek vagyunk a helyi tehetséges humoristák felfedezésében, ugyanakkor be szeretnénk mutatni nézőinknek kiváló minőségű külföldi tartalmakat is.” 
 
A Fejlődő Piacok az MTVNI legdinamikusabban fejlődő területe a társaság multi-platform üzletágában. A Fejlődő Piacok csoport 23 televíziós csatornát és 21 weblapot üzemeltet, valamint két szélessávú és három mobil TV-csatornát, beleértve az MTV, a VH1, a Nickelodeon, a VIVA és a Comedy Central csatornákat, Oroszországban, Közép- és Kelet-Európában, Közép-Ázsiában és a Közel-Keleten. Az MTVNI tulajdonosa a Viacom Inc.  
 
 
2008.06.17
|


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.