Oxa Club fittnesz-wellness központ

Kőszeg, Petőfi tér 13/a.
Kőszeg
Döntsd el, hogy élsz! – szól egyszerűen, lényegretörően a kőszegi Oxa Club szlogenje. A sportolás nem kényszer, csupán egy lehetőség, hogy kiteljesítsük önmagunk. És miért ne tennénk meg? Ez a hely minden feltételt megad hozzá.
Az alig féléves centrum minőségi környezetben várja a mozogni, kikapcsolódni vágyókat. Ha az Oxa mellett döntünk, modern, színvonalas öltözőt, edzőtermet, eszközöket kapunk.
 
A konditerem korszerű Life Fitness cardio- és kondicionáló gépeivel az erőnlét, az állóképesség, az izomtömeg fejleszthető, ha kell, súlyt adhatunk le, szálkásíthatunk. Néhány alkalom után garantáltan javul a közérzetünk, magabiztossá válunk.  
 
A 15 fős aerobikteremben step-, zsírégető, kick-box, stretching, gerinc-, intim- és kismama tornán sportolhatunk szakképzett tréner jelenlétében. Szerdánként fő téma a tánc: művészi torna, jazz balett és kortárs tánc szerepel a kínálatban.  
 
Energikus, modern mozgásforma a spinning: két keréken hódíthatjuk meg a képzeletbeli csúcsot. Itt megtudjuk, mi a küzdés és a jól megérdemelt győzelem. Nyeregbe hát! 
 
Hozzuk el társunkat, squasholjunk vele, már öt perc után kiderülhet: ez a sportág nemcsak az erőről, gyorsaságról, hanem az észről is szól! 
 
A wellness részlegben ellazulhatunk. Félhomály, gyertyafény, finom illat, halk zene – minden a feltöltődésről szól. Szolárium, masszázs, szauna, gőzkabin, élményzuhany, jakuzzi tetézi az érzetet.  
 
A büfé a társasági élet színtere: már ismert és új edzőtársakkal összegezhetjük a jól sikerült tréningezést, ihatunk frissítőt vagy kipróbálhatjuk a turmixokat. 
 
Június 1-től augusztus 31-ig akciós árakkal vár bennünket az Oxa Club fiatal gárdája. Akár napi 400 forintért vehetünk belépőt, a wellness-szolgáltatást – jakuzzi, infra- és finn szauna, gőzkamra – ajándékba kapjuk.  
 
Nem késő nekilátni: valósítsuk meg önmagunk! 
 
Oxa Club fittnesz-wellness központ 
Kőszeg, Petőfi tér 13/a. 
Tel.: 94/360-327 
gomba
2008.06.17
|


Fesztiválok

Taiwan Dox 2015 Budapest, 2015. október 29 - 31.

LUX filmnapok 2015 Budapest, 2015. november 3 - 4.

Gyermek- és Ifjúsági Szinházi Szemle 2015 Budapest, 2015. november 9 - 15.

Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.