Csillagot kap Robert Downey Jr.

Közzétették azon sztárok neveit, akik hamarosan csillagot kapnak a hollywoodi Walk of Fame-en, azaz a Hollywood Boulevard-on található Hírességek Sétányán.
Cameron Diaz, Robert Downey Jr., Hugh Jackman, Ben Kingsley, William H. Macy és felesége, Felicity Huffman, a Született feleségek sztárja is azok között a hírességek között vannak, akik 2009. folyamán fognak csillagot kapni a hollywoodi Walk of Fame-en. 
 
A megtisztelő listán rajtuk kívül szerepel még Shakira, Kyra Sedgwick, Kenny „Baby Face” Edmonds zenemogul, a Village People diszkózenekar, John Stamos és a Giling-Galang nevű Disney-karakter a Pán Péterből. 
 
A csillagokat odaítélő bizottság, a The Hollywood Chamber of Commerce’s Walk of Fame Committee idén 25 sztár csillagát hagyta jóvá. Ez azonban a hírességek számára nemcsak elismerést jelent, hanem kötelezettségekkel is jár: vállalniuk kell ugyanis, hogy öt éven belül részt vesznek egy ünnepélyes ceremónián, melynek során csillagukat leleplezik, illetve 25 ezer dollárt kell adományozniuk a csillag állításának, „karbantartásának” és védelmének a költségére. 
wenn
2008.06.21
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Filmek a TV-ben
H
22
K
23
Sze
24
Cs
25
P
26
Szo
27
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.