Izraelnek tetszik a Zohan

A kazahok megsértődtek, amikor Borat kalandjain nevetett a világ, Szlovákiában tiltakozási hullám alakult ki, amiért a Motel alkotói Pozsony közelébe helyezték a cselekményt – az izraeliek viszont büszkék rá, hogy Adam Sandler izraelieket parodizál új filmjében.
Nemcsak az emberek különbözőek – két egyforma nép sincs. A kazahok megsértődtek, amikor Borat kalandjain nevetett a világ, Szlovákiában egész tiltakozási hullám alakult ki, amiért a Motel alkotói Pozsony közelébe helyezték a cselekményt – az izraeliek viszont büszkék rá, hogy az Egyesült Államok egyik legismertebb komikusa, Adam Sandler izraelieket parodizál új filmjében, a Ne szórakozz Zohannal (You Don’t Mess With The Zohan) című őrült és gátlástalan komédiában. A film története szerint a Moszad szuperkommandósa új életre vágyik, ezért megrendezi saját halálát és fodrász lesz New Yorkban. 
 
Az előrejelzések szerint a Ne szórakozz Zohannal minden idők legnagyobb sikere lesz Izraelben – pedig a film szerint az ország polgárai a humuszon, a terroristákon és a nemi életükön kívül semmi mással nem törődnek. 
 
„Teljesen hülyét csinál belőlünk, de legalább jókat lehet röhögni. Amikor a forgatókönyvet olvastam, először azon gondolkodtam, hogy talán meg kéne sértődnöm, de aztán rájöttem, hogy felesleges volna. Egyáltalán nem zavar, hogy a világ az izraelieken fog nevetni. Lehet, hogy ez a Szentföld, de azért sok mókás dolog is van benne” – nyilatkozta Iso Mosseri izraeli színész, aki a Sandler által életre keltett Zohan hamisított CD-lejátszókkal seftelő haverját alakítja a filmben. 
 
A Ne szórakozz Zohannalt július 17-én mutatják be a magyar mozik. 
IC Press
2008.07.04
|


Film premierek

Újra otthon

amerikai romantikus vígjáték, 97 perc, 2017

Terminátor 2. – Az ítélet napja 3D

amerikai-francia sci-fi, 137 perc, 1991

Kedi: Isztambul macskái

amerikai-török dokumentumfilm, 79 perc, 2016

Fantasztikus utazás Óz birodalmába

orosz animációs film, 90 perc, 2016

Amerikai bérgyilkos

amerikai akcióthriller, 111 perc, 2017

A halál 50 órája

amerikai háborús film, 167 perc, 1965
Játék
„All you need is love” énekli a Beatles 1967-ben nemcsak koncerteken, a rádióban, de már a televízióban is. Az első egész világot behálózó élő tévéközvetítést több mint négyszáz millióan nézik izgatottan a Földön.
Filmek a TV-ben
18:15
Monster Trucks - verdaszörnyek
amerikai-kanadai akcióvígjáték, 2016
18:15
Lesülve
görög-német romantikus vígjáték, 2016 (feliratos)
18:20
18:40
Harry és fia
amerikai filmdráma, 1984
18:50
Három szökevény
amerikai vígjáték, 1989
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.