Apa lett Matthew McConaughey

A hétfői napon nemcsak Nicole Kidman, hanem Matthew McConaughey és barátnője, Camila Alves brazil modell gyermeke is megszületett (igaz, jó pár órával később, az esti órákban). A kisfiú 3290 grammal jött a világra.
A Los Angelesben lezajlott szülésről annyit lehet még tudni, hogy a színész mindvégig kedvese mellett volt. A kicsi egyébként az első gyermek McConaughey és a modellkedés mellett táskatervezéssel is foglalkozó Alves életében. 
 
A nagy eseményt a sztár bátyja, Rooster is kommentálta, aki szerint McConaughey „nagyon jó apa lesz, mert igen türelmes ember”. Korábban az anya, Camila Alves úgy nyilatkozott, hogy a kicsi érkezése után visszavonul, mert a békés életet és a békés otthont mindennél fontosabbnak tartja. 
 
„Mindketten nagyon kimerültek, ugyanakkor mámorosak vagyunk, és nagyon örülönk annak, hogy létrehozhattuk a legnagyobb csodát a világon: gyerekünk született és családot alapítottunk. A nagy kaland (közösen felnevelni a kicsit) majd még ezután következik” – olvasható a Bolondok aranya sztárjának közleményében, amit az Ok! magazinnak adott. 
 
 
 
(est.hu összeállítás) 
2008.07.09
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Filmek a TV-ben
H
11
K
12
Sze
13
Cs
14
Legnépszerűbb
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.