John Rambo

est.hu:
6/10
|
olvasói
10/10 (8)
Öregember nem vén ember - vágja a szemünkbe Stallone immár másodszor egy éven belül.
Sylvester Stallone a Rocky Balboa után a másik legendás karakterét is leporolta, hogy megmutassa, mi fán terem az igazi hős. Húsz évvel legutóbbi bevetése után Rambót egy thaiföldi folyón pöfögő bárka kormányrúdjánál látjuk viszont. A vietnami háborúból a legtovább a környéken maradt gyilkolózseni ezúttal egy csoport jótét lelket indul kimenteni a dzsungel mélyéről, egy kegyetlenkedő burmai katonai osztag fogságából.
 
Egy szedett-vedett zsoldoscsapat adja a kontrasztot Rambo régivágású harci moráljához, amivel eltökélten és az ellenséget szó szerint miszlikbe aprítva teljesíti a küldetést. Míg a Rocky Balboa csordultig volt szívvel és nosztalgiával, a John Rambo - a film kissé vontatott első fele után a nonstop akciós második felében - inkább a harci jelenetek nyers brutalitásával hozza vissza a régi Rambo-fílinget: fejek röpködnek, gigák szakadnak, végtagok potyognak, tócsákban áll a vér, de hősünk megmenti a szőke szépséget. 
 
 
Kiadás: Magyar, angol DD 5.1-es hang, magyar felirat. A 22 perces promóciós werkfilm magyar hangalámondással szól, interjú tíz szereplővel és filmkészítővel - magyar felirattal, van még 16 percnyi nyers felvétel a forgatásról és előzetes. 
nelson
2008.07.10
|
John Rambo
amerikai-német akciófilm, 93 perc, 2008
Kedvenc veteránunk jószolgálati vérontást rendez Burmában. Rambó János utolsó bevetése!
Színész:

Sylvester Stallone
(John Rambo)

Julie Benz
(Sarah)

Matthew Marsden
(Iskolás Fiú)

Graham McTavish
(Lewis)

Tim Kang
(En-Joo)

Paul Schulze
(Michael Burnett)

Forgalmazza: Best Hollywood
Bemutató: 2008. február 7.

Kapcsolódó cikkekFilm premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Filmek a TV-ben
H
19
K
20
Sze
21
Legnépszerűbb
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.