Pizza Marzano

Budapest, V. ker., Vécsey utca 5.
A Parlament szomszédságában, a Vécsey utcában található a minőségi olasz ételeket kínáló Pizza Marzano egyik étterme.

Kapcsolódó cikkek

A mediterrán konyha kedvelői itt autentikus hangulatú belső térben, a galérián kényelmes fotelekben, jó időben pedig a hatalmas teraszon élvezhetik az olasz ételeket és életérzést. Az étterem neve arra a paradicsom fajtára utal, amiből a szószok készülnek.
 
A különleges alapanyagok egyenesen Itáliából érkeznek a tányérunkra. Rengeteg fajta pizza, olasz kenyerek, saláták és desszertek között válogathatunk. Mellé pedig kóstoljuk meg a Peroni sört vagy a Lavazza kávét.

Bp. V., Vécsey utca 5. 
Ny: H-V: 11-24h 
T: 354-5454 
www.pizzamarzano.hu
 
2008.07.21
|


Közlemény Budapest, 2020.03.12. A 2020. március 11-i kormányrendelet következtében a Pesti Est mind a nyomtatott, mind az online működését leállítja. A kialakult helyzet és a kormány döntése alapvetően befolyásolja az üzleti működésünket, emiatt kénytelenek vagyunk leállni a lapkiadással. Az elmúlt közel 30 év alatt ez lesz az első olyan hét, amikor a Pesti Est nem jelenik meg. Olvasóinkat arra kérjük, hogy tájékozódjanak – mind a hazai, mind a külföldi médiából – a koronavírussal kapcsolatos hírekről! Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani, és kezdetnek ezeket weboldalakat ajánljuk az információszerzésre: angolul: theguardian.com németül: www.spiegel.de spanyolul: elpais.com franciául:  lemonde.fr Kedves olvasóink, arra szeretnénk kérni titeket, hogy tartsuk be az óvintézkedéseket, segítsük egymást abban, hogy a vírus terjedését lelassítsuk, és vigyázzunk egymásra, gondolkodjunk józanul. Hiányozni fogtok. Viszmeg Krisztina Lapigazgató
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.