Kedvenc helyek

Fergie boldog, hogy prosti lehet

A Black Eyed Peas énekesnője egy musical filmváltozatában játszhat el egy szerepet.
A Black Eyed Peas énekesnője átnyergelt a színészi szakmához, a készülő Nine című musical adaptációban játssza el egy prostituált, Saraghina szerepét. A filmben olyan sokat próbált színészek lesznek Fergie partnerei, mint Penelope Cruz, Daniel Day Lewis, Nicole Kidman és Judi Dench. 
 
"Le vagyok nyűgözve, hogy eljátszhatok egy szerepet ebben a filmben. Egy tengerparti prostituáltat alakítok, ráadásul énekelni is fogok a készülő műben, és ezt a kettős szerepet nagyon izgalmas feladatnak tartom. Szeretnék a lehető legtöbbet tanulni a kitűnő színészektől, akikkel együtt játszhatom. Soha nem voltam még annyira hallgatag, mint a mostani munka során, mert igyekszem figyelni és eltanulni a legtöbbet a színész kollégáktól" - nyilatkozta Fergie.  
 
 
 
 
 
NME
2008.07.31
|


Játék
Roger Waters nagy sikerű 2017-18-as US + THEM világturnéjának amszterdami állomásán rögzített koncertfilm a világpremierrel egy időben, 2019 októberében, limitált vetítéssorozatban érkezik a hazai filmszínházakba.
Pénteken és szombaton egy utolsó terezés a Rákóczi téren. Hajgumikészítés, kávéházi beszélgetés, reggelizés NEMAcsarnokban, lazulás, kóruszene. Nézz ki és örülj. #rakocziter #rakocziterezes #csikszerda #lazulosprogram #szomszedolosprogram
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.