Malom Születésnap

Kecskemét, Malom Központ, 2008. augusztus 21 - 23.
Az immáron hároméves Malom Bevásárló- és Szórakoztató-központ 3 napon át tartja gigantikus születésnapi partiját.
Az első napon, 21-én a mozgásé és a táncé a főszerep. Este 6 órakor pedig a színpadon a Dolly Rollé. 22-e a zene napja olyan neves előadók közreműködésével, mint a Digital együttes, Komonyi Zsuzsa és a Groovehouse. De ezen a napon 17 órakor Musical gálát is láthatnak mindazok, akik a bevásárló körútjukat megszakítva lenéznek az emeletről, vagy megállnak egy kicsit a színpad előtt.
 
23-án divatnapot tart az ünnepelt, a Malom. Ezen a napon Détár Enikő lesz a műsorvezető a forgásában leállított malomkő helyén felállított színpadon. Ezen az emelvényen 20 órakor kis hazánk máig méltán népszerű és kortalan előadója, Csepregi Éva és a Neoton Família lép fel. 
 
Mindhárom nap lesznek nyereményjátékok, a gyerekeket pedig kézműves foglalkozás, arc- és hennafestés várja a második emeleten, míg a szülők a színpadi produkciókat nézve felhőtlenül szórakoznak. Hiszen ez a cél: a felhőtlen szórakozás és kikapcsolódás. Nézd meg Te is! 
 
mami
2008.08.19
|


Fesztiválok

Vendégváró Fesztivál 2019 Budapest, 2019. január 25 - 27.

Játék
Zendaya és Common új dalaival és nagyszerű szereposztással érkezik ez az animációs kalandfilm, amely kiváló szórakozást nyújt az egész család számára.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.