Megújult a TV2

Új műsorok és sztárok, új márkastratégia és friss arculat
A TV2 új arculattal és vadonatúj műsorstruktúrával köszönti az őszt. A csatorna kitűzött céljaihoz igazította 2008-as őszi műsorrendjét, melynek három fő alappillére: az új produkciók bevezetése, az információs műsorok megújítása, és régi, jól bevált siker műsorok visszatérése.
Mindezt új színekbe csomagolva, hiszen megújul a TV2 logója és teljes arculata. A logó egy magabiztos, jövőbe mutató csatornát tükröz, míg a fő arculati elemként választott piros szín a TV2 lendületét, és szenvedélyes dinamizmusát képviseli. 
 
A csatornánál egy éve vezérigazgató Várdy Zoltán, aki 2007 nyarán nagyszabású tervekkel érkezett: a TV2-vel három éven belül a piacvezető kereskedelmi televízió pozícióját célozta meg. 
 
Hét új műsor ősszel 
 
Az új produkciók a műfajok széles skáláját kínálják, a délutáni beszélgetős műsoroktól, a kvíz játékokon át a valóságshow-ig. Az új őszi műsorstruktúra beindítása a TV2 eddigi legnagyobb vállalkozása, szinte egy időben hét új produkciót indít el a csatorna. 
 
A délutáni műsorsávban két teljesen eltérő műfajú műsor kerül képernyőre hétköznaponként. 
 
Naponta jelentkező kvízműsorunk, a Cápák soha nem látott konfliktusokat, kiszámíthatatlan fordulatokat és feszültséget ígér, hiszen a három ismeretlen játékosnak először együtt, majd egymás ellen kell a lehető legnagyobb nyereményt elérnie, az idővel és a számítógéppel is harcba szállva. 
 
Beszélgetős műsorunk házigazdája Joshi Bharat, aki az emberi lélek jó ismerőjeként a legfontosabbnak azt tartja, hogy az emberek képesek legyenek a problémáik feltárása után a bennük rejlő megoldásokat megtalálni és harmóniába kerüljenek sorsukkal. Valódi drámák és célravezető megoldások Joshi Bharattal minden hétköznap délután! 
 
A TV2 nem hagyja ősszel sem humor nélkül a nézőket, hiszen két új heti műsora is a nevettetésről szól. Az XXL című nagyszabású, élő show műsorban a zenén kívül nagy szerepet kap a Bagi-Nacsa nevettető páros és az Irigy Hónaljmirigy csapata is. Humor és szórakozás a legnagyobb méretben csak a TV2-n! 
 
A 10! című produkcióban magunkon és a sztárvilágon nevethetünk, amikor néhol pimaszul, néhol humorosan leplezzük le a magyar és külföldi sztárok rejtegetett titkait. 
 
Szenvedélyt, romantikát és veszélyes kalandokat ígér a Kolumbiában forgatott, Hargitai Bea főszereplésével elkészített valóság show, mely a szőke playmate kalandjait követi nyomon a cseppet sem veszélytelen dél-amerikai országban. A történet alapját Bea valós szerelmi története adja, hiszen a modell egy tavaszi pihenésén ismerkedett meg és szeretett bele Alejandro Martinez kolumbiai szappanopera sztárba és énekesbe. 
 
Végül két nagyszabású produkciót is képernyőre tűz a TV2. 
 
A legenda folytatódik, visszatér a Megasztár! A látványos tehetségkutató show új tartalmi elemekkel, izgalommal és persze új tehetségekkel várja régi és új rajongóit, műfaji megkötések nélkül. Augusztus 30-tól szombat esténként ismét érdemes lesz a képernyő elé ülni, hiszen év végére kiderül ki lesz 2008 hangja. Az új zsűritagok, Eszenyi Enikő Kossuth -díjas színész, rendező, Fenyő Miklós a magyar rockandroll koronázatlan királya és Mester Tamás zenész-énekes már nagyon várják a döntők varázslatos hangulatát. 
 
Frei Tamás, ötletgazdaként és producerként jegyzi azt az új TV2-s produkciót, ahol a világ egy távoli, titkos pontján magyar sztároknak kell megküzdeniük a túlélésért. Izgalmas és egzotikus kalandjaikon keresztül a nézők megismerhetik a világ eddig számukra még ismeretlen területeit, a sztárok pedig közös, sokszor humoros megpróbáltatások segítségével jobban megismerhetik magukat és egymást. 
 
Aktuális műsorok, új párokkal és új arcokkal 
 
A csatorna három fontos, aktualitásokkal foglalkozó műsora az Aktív, a Mokka, és a Magellán új köntösben és új arcokkal jelentkezik. Az Aktívban Czippán Anett és Somogyi Zoltán együtt vezetik a megújult magazinműsort, kettőjük párbeszéde és közvetlen stílusa, mely a nézőket is bevonja a történésekbe, teszi még színesebbé a tartalmat. 
 
A TV2 napindító műsora, a Mokka, hétfőtől összevont műsoronként - csak a Mokka márkanév alatt - lesz látható. Itt is új műsorvezető párosok kezdik meg a közös munkát, Liptai Claudia, Kárász Róbert személyében kap új partnert, míg Azurák Csaba Demcsák Zsuzsa oldalán jelentkezik reggelenként. 
 
Váczi Gergő sem marad váltótárs nélkül, hiszen Szekeres Nóra személyében a Magellán is új műsorvezetőt kap. 
 
Sikerreceptek 
 
A csatorna nem válik meg a jól bevált sikerreceptjeitől sem: a Hal a tortán új részekkel már látható,a Jóban Rosszban izgalmas új epizódokkal augusztus 25-én indul, míg a Popdaráló és Kovács Áron ősszel újra énekelteti a jelentkezőket. Sikersorozatink is visszatérnek: új részekkel jelentkezik a Született feleségek, az NCIS, a Gyilkos számok és a morc, de népszerű Dr. House új évada is lebilincselő sztorikat ígér. 
 
 
 
2008.08.27
|


Filmek a TV-ben
H
3
K
4
Sze
5
18:05
Rivaldafényben
amerikai romantikus filmdráma, 2000
18:10
Bazi nagy amcsi lagzi
amerikai vígjáték, 2004
18:30
Ted Gärdestad - A szerelemért
svéd életrajzi film, 2018
18:45
Időzavarban
amerikai akciófilm, 2003
18:50
Gyilkosság a Fehér Házban
amerikai akcióthriller, 1997
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
3
K
4
Sze
5
09:00
Hová tűnt Vili?
I. évad, 14. rész: Odlulu kapitány
09:00
Csak lazán Scooby-Doo!
2015, I. évad, 8. rész: Ha nem komálod a sittet, ne lopj!
09:00
A Lármás család
IV. évad, 415. rész
09:00
Littlest Pet Shop
amerikai-kanadai rajzfilm-sorozat (ism.)
09:08
Roary, a versenyautó
I. évad, 29. rész
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.