A meztelen dobos

est.hu:
8/10
|
olvasói
8/10 (25)
Keményebb Jack Blacknél, és sáromosabb, mint Hugh Grant. Ki az? Hát a meztelen dobos, aki huszonéves frusztrációit vezeti le egy tinibanda és egy pár dobverő segítségével.
Az utóbbi évek hollywoodi filmtermése kiemelt figyelmet szánt a nyolcvanas évek letűnt sztárjai, illetve általában véve a rakkenroll életforma bemutatásának. A Rocksuli alapkurzusa után jó adag fincsi nyálat kaptunk a képünkbe a Zene és szöveg szereplőitől, Russell Brand pedig istenien hozta napjaink rocksztárját a Lepattintvában. Most egy kisképernyős király, Rainn Wilson (Office) kapaszkodik a metronómba, hogy a Peresztrojka évtizedének fejkendős-tűzijátékos szoftmetál hangulatát idézze meg, kiegészülve néhány, az Apatow-istálló színészeire emlékeztető tizenéves formával. 
 
Történik ugyanis, hogy Fish, a legendás Vesuvius együttes egykori dobosa céltalanul tengeti napjait, munkahelyről munkahelyre vándorol, mígnem kénytelen lesz egy időre beköltözni nővéréhez és annak családjához. Szerencséjére unokaöccse éppen dobost keres zenekarába az érettségi bálos fellépésre, úgyhogy Fish csatlakozik, és izzadó testének hála, hamarosan sztárcsapatot csinál a zenekarból. A nagyszerű figurák és alapötlet ellenére a történet hamar átcsap szerelmes-vívódós turnéfilmbe, és a poénok is egyre finomodnak, de A meztelen dobos így is nagyon kellemes, ritmusos, gusztustalan és nehezen felejthető élményt nyújt. 
csmozi
2008.09.24
|
The Rocker
amerikai zenés vígjáték, 102 perc, 2008
A kiöregedett munkanélküli rocker unokaöccse zenekarával tér vissza a nagybetűs és cseppet sem veszélytelen életbe. Fergetegesen gusztustalan és mélyérzésű vígjáték.
Rendező:

Peter Cattaneo

Színész:

Rainn Wilson
(Fish)

Christina Applegate
(Kim)

Jane Lynch
(Lisa)

Jeff Garlin
(Stan)

Emma Stone
(Amelia)

Jason Sudeikis
(David Marshall)

Bradley Cooper
(Trash)

Jane Krakowski
(Carol)

Will Arnett
(Lex)

Forgalmazza: InterCom
Bemutató: 2008. október 2.
(9 kép)


Film premierek

Demóna: A sötétség úrnője

amerikai családi film, 118 perc, 2019

Zombieland - A második lövés

amerikai horror-vígjáték, 99 perc, 2019

Álomnagyi

belga-francia vígjáték, 99 perc, 2019

A lelőhely

amerikai-kanadai sci-fi, 100 perc, 2018
Játék
Az Éles Gábor Triót a névadó 2009-ben hívta életre Móré Attilával, azzal a céllal, hogy egy sajátságos zenei nyelvet beszélő alkotói közösséget hozzon létre, mely 2010-ben Szkladányi András basszusgitárossal egészült ki.
Filmek a TV-ben
H
14
K
15
Sze
16
Cs
17
18:15
Csábító nyári gyakorlat
amerikai-kanadai romantikus film, 2016
18:20
Az árnyéktalan rúgás mestere
kínai kungfufilm, 2016
18:25
Jackie Chan: A botcsinálta gengszter
hongkongi akcióvígjáték, 1989
18:40
18:45
Túszdráma
amerikai-német akcióthriller, 2005
Pénteken és szombaton egy utolsó terezés a Rákóczi téren. Hajgumikészítés, kávéházi beszélgetés, reggelizés NEMAcsarnokban, lazulás, kóruszene. Nézz ki és örülj. #rakocziter #rakocziterezes #csikszerda #lazulosprogram #szomszedolosprogram
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.