Minden nap kell a simogatás - Interjú Bíró Icával

Az idomaira áhítozó férfiak az egykori szocialista országokban vizes pólós, dedikált képeiért akár „Junoszty” tévét is adtak. Modellkarrierje után metál- majd fitneszladyként ismerhette meg az ország. Különleges kapcsolatban áll a saolin-papokkal, és állítólag van egy táltosfoga. Bíró Icára komondorszelídítést is rá lehetne bízni, manapság azonban inkább önmaga és mások megújítása foglalkoztatja.
- Nehéz volt időpontot egyeztetni veled, hisz két hétre előre tele van a naptárad. Nem kétséges, hogy magas fordulatszámon pörögsz. 
 
- Igen. Működtetek egy Megújulás Klubot (ami egy fitnesz-, szépség- és modellstúdió) és most kezdem elindítani a modellképzést, illetve a Nőiesség Iskoláját és az „Istennő Képzőt”, amelyre kortól és testalkattól függetlenül bárki jelentkezhet, hiszen három kategóriában hirdetek kurzusokat. 
 
- Elég sokféleképpen lehet megújulni nálad... 
 
- Többek között van egy speciális, tű nélküli mezoterápiás gépünk a sima bőrért, de dolgozik nálunk kineziológus is, a lélek kezelésére. Lehet jönni táltosdobolásra gyógyítóénekkel, de hastáncoktatás is van. Ezenkívül fodrász, hajhosszabbítás, műkörmös és még sorolhatnám. Sajnos a feladatok koordinálása közepette magamra már alig jut időm. 
 
- Ha minden igaz, az egykori metállady hamarosan ismét mikrofont ragad. 
 
- Igen, felkértek egy újabb lemez kiadására. Nem metállady és nem lélekszépítő stílusban, hanem ezek egyvelegeként. Ebben minden benne lesz, ami a nőiesség esszenciája. 
 
- Akkor erre „melegítettél be” sokat sejtető fotóiddal, amiket a közelmúltban kattintgattak rólad... 
 
- Nagyon büszke vagyok rá, hogy egy szexi fotósorozat készült rólam egy férfimagazinnak. Eddig mindenkinek nagyon tetszett. Sokan azt mondják, hogy jobb, mint a húsz évvel ezelőtti képeim. Elégedetten mondhatom, hogy rajtam semmi sincsen retusálva. 
 
- A test mellett a lélek is fontos számodra. Az ezotériát mikor „vonzottad be” az életedbe? 
 
- Amikor az első testszépítő kazettám forgattam, csodálatos környezetben voltam, a Szent Gellért-hegy tetején. Végeztem chi-kung légzőgyakorlatokat is, akkor ez még nem volt annyira tudatos, de a mozdulat az ezoterikusok szerint „hozott anyag”. Húúú, ha erről beszélek, már borzongok is... 
 
- Aztán tudatosabbá vált az útkeresés? 
 
- Igen, jártam bioenergetikai iskolába, a Nemzetközi Metafizikai Akadémiát is elvégeztem. A képzésem a regressziós utaztatásig terjed. Aztán kimentem Kínába a saolin-papokhoz tanulni. 
 
- Olyan könnyedén említed, pedig gondolom, ott nem túl sok szőke nő kung-fuzott. 
 
- Nem. Robert Lyons csapatával, a magyar saolinokkal mentem ki. Velük csináltam egy közös testszépítő kazettát. Kint először tartózkodóan fogadtak, majd a 92 éves főapát a hetedik napon hivatott egy beszélgetésre. Nagyon nagy megtiszteltetés volt. Három hónapja pedig Dobogókőn voltam, ahol Side-Jang saolin főpap és nagymester megint átadott három titkos gyakorlatot, azt mondta, látja, hogy helyes irányt mutatok az embereknek. 
 
- Az igaz, hogy van táltosfogad? 
 
- Igen. A két szemfogam között nekem öt fogam van. A nagymama mindig mondta, hogy én egy nagyon különleges, táltos gyerek vagyok. Ő ezt arra értette, hogy az állatokkal mindig nagyon különleges volt a viszonyom. Például megszelídítettem a komondorunkat, amit ólba kellett zárni, mert mindenkit szét akart tépni. Lapáttal adták be neki az ételt, mert annyira vad volt. Én kis „totyogósként” állítólag bementem Buksihoz, nem sokkal később pedig már lovagoltam is rajta. Ez a komondor lett az én őrző-védőm. 
 
- Most milyen állatod van? 
 
- Van egy sziámi cicám, amit a saolinoktól kaptam. Van egy kutya is a családban, amit a kislányom gondoz. 
 
- Indiában is jártál, és nem elsősorban turistaként. 
 
- Zarándokúton voltam. Egy hónapig meditáltam Sai-Baba szentélyében, mindennap találkoztam a híres csodatevő mesterrel. Bizonyosságot kaptam egy csomó dologról. Egyre jobban tudom, hogy a karma törvénye szerint kell élnem, vagyis mindig azt adni, amit szeretnék másoktól visszakapni. Szerintem, aki ezt vallja, sokkal jobban viszonyul az emberekhez, mert a szeretet, az egymásra figyelés felemeli az emberi lelket. Ebben a stresszes világban pedig erre nem mindig figyelünk. 
 
- Mi jelenti számodra a harmóniát ebben a felpörgetett tempóban? 
 
- Az emberi kapcsolatok, a család, a barátok és „az egy fele húzzuk a szekeret” érzés. Itt, a klubban is az a fontos, hogy a kollégák teremtő energiája összegződjön, akkor nagyon nagyot tudunk alkotni. 
 
- Ezek szerint neked most az az utad, hogy átváltoztass másokat... 
 
- Én hiszem azt, hogy ha bejön ide valaki, nem csalódik. A nőiesség iskolájában kitaláltuk az ún. átváltoztatást, ahol lefotózzuk, hogy ki milyen volt a klubba érkezésekor és a tanfolyam elvégzése után. A legtöbben manapság sajnos önértékelési gondokkal küzdenek. A szeretet és a sikerélmény éltető ereje nélkül elgyengülnek. Minden nap kell a simogatás és a jó szó. Ezt nálunk megkapják. Én bebizonyítom a nőknek, hogy értékesek, hogy igenis „istennők”. Ha elhiszed, vagy csak el tudod képzelni, hogy gyönyörű, hódító és sikeres vagy, akkor azzá is válsz. 
 
Forrás: Est.Tv Magazin
 
géká
2008.10.02
|


Filmek a TV-ben
18:10
Carter edző
amerikai dráma, 2005
18:15
Sorsjegyesek
amerikai romantikus vígjáték, 1994
18:40
A múmia
amerikai kalandfilm, 1999
18:50
Bordertown - Átkelő a halálba
amerikai thriller, 2006
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
11:45
Süsü, a sárkány kalandjai
magyar bábfilm, Sárkányellátó Vállalat
11:48
Sam, a tűzoltó
IX. évad, 18. rész
11:50
Vadócok
2018, 11. rész: A karton jövője
11:50
A Thunderman család
IV. évad, 411. rész: A vér nem válik vízzé
12:00
Thomas, a gőzmozdony
XI. évad, 9. rész
Játék
A PanyolaFeszt arra törekszik, hogy a vidék hagyományait, értékeit csokorba gyűjtve megmutassa a helybélieknek és a faluba érkezőknek egyaránt.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.