Celeb vagyok, ments ki innen! - Interjú Sebestyén Balázzsal és Vadon Jánossal

Elindult az RTL Klub új valóságshowja a Celeb vagyok, ments ki innen! A tíz túlélő: Falusi Mariann, Dér Henrietta, Soma, Benkő Dániel, Mark, Bárdosi Sándor, Szabó Patrícia, Horváth Éva, Győzike és Czene Attila. Sokáig titkolták, hogy kik lesznek a műsor házigazdái, de azóta erre is fény derült: Sebestyén Balázs és Vadon János lett a két kiválasztott.
- Ismertétek az eredeti műsort korábban?  
 
V.J.: Én egyáltalán nem, de miután megnéztem belőle egy részt, rögtön azt éreztem, hogy ez a műsor szinte nekünk lett kitalálva. Az eredetiben is két haver a műsorvezető, ami alapvetően meghatározza a műsor hangulatát, hiszen lazák, fesztelenek, félszavakból is megértik egymást. Mi is erre fogunk törekedni, hogy a saját jó hangulatunkat átadhassuk a nézőknek is. 
 
S.B.: Én láttam már korábban is a műsort, és nagyon tetszett. Jó ötletnek tartottam, hogy a hírességeket a megszokott közegükből kiragadják, és olyan helyzetben láthatjuk őket, amikor fizikailag és lelkileg is komolyan tesztelik a tűrőképességüket. Ennek a műsornak lehetne akár az is az alcíme, hogy „smink nélkül” is, hiszen a megpróbáltatások hatására, előbb vagy utóbb, minden celeb az igazi énjét fogja majd megmutatni, akár tetszik nekik, akár nem.  
 
- Ki lesz közületek a jó zsaru és ki a rossz?  
 
V.J.: Nem lesznek leosztva köztünk ilyen konkrét szerepek, önmagunkat fogjuk adni. Persze alapvetően „cinkelős” típusok vagyunk, Balázs és én is, úgyhogy ebből a vonásunkból többet kapnak majd a játékosok és így a nézők is. De ez is része a show-nak. 
 
S.B.: A különbség János és köztem csak a némiképp eltérő személyiségünkből fakad majd. De amúgy ha már választani kell, inkább jó zsaruk leszünk, mint rosszak. Persze biztosan osztani fogjuk a celebeket, de indokolatlanul, szimpla, öncélú szemétkedésből biztos nem, hiszen alapvetően tiszteljük őket, amiért bevállalták ezt a komoly kihívást. 
 
- Mit gondoltok, mennyire lesz nehéz számotokra a forgatás?  
 
V.J.: Nyilván bele kell majd rázódnom a munkába, hiszen bár nem vagyok tapasztalatlan képernyős, nincs olyan rutinom, mint Balázsnak. Tehát szakmailag ez a műsor számomra mindenképpen izgalmas feladat lesz. De a legnagyobb nehézséget mégis a családom hiánya fogja jelenteni. 
 
S.B.: Terepen sokkal nehezebb dolgozni, mint egy stúdióban. Fárasztóbb is, viszont jóval izgalmasabb. Nehezebb lesz, de nem rosszabb. Soha nem csinálok olyan műsort, amiben nem érzem jól magam. Ami itt plusz kihívás lesz, hogy naponta élőben kell majd bejelentkezni. Illetve János olcsó arcszeszének a szagát is el kell majd viselnem valahogy...  
 
- Mennyire áll közel hozzátok a természet?  
 
V. J.: Nagyon. Amikor csak lehet, túrázom a családommal együtt, és a sziklamászás a hobbim. Szóval imádom a természetet, ezért az élet minden területén igyekszem környezettudatosan gondolkodni. Sokszor mások helyett is... Szerintem gyakran hülyének is néznek, amikor a buszra várva szemetet szedek a megállóban... 
 
S.B.: Hozzám is abszolút közel áll. Nagyon szeretek lovagolni és túrázni is, mindkét dolog segít ellazulni, jobban regenerálnak bárminél. És bár nem vagyok annyira „harcos” környezetvédő, mint János, én is igyekszem óvni a természetet. 
 
- Van olyan játékos/celeb, akivel jó barátságban vagytok? Olyan, akinek külön örültök, hogy ott lesz Argentínában? 
 
V.J.: Én egyetlen celebbel vagyok csak jóban, Balázzsal... A viccet félretéve, Bárdosit én is kedvelem, és Benkőnek is örülök. Nagy dolognak tartom, amikor egy ember hosszú évtizedek alatt felépített imázsát egyik napról a másikra eltörli, és abban a világban, ahol mindenki a külsőségeknek próbál megfelelni, felvállalja önmagát. Még ha azt is hiszik sokan, hogy megőrült. Benkőt is bolondnak tartották, amikor egy száll semmiben lantot ragadott, pedig talán addigi élete legőszintébb döntését hozta meg vele. 
 
S.B.: Nem tudnék külön egy ember kiemelni. Bárdosival jókat szoktunk beszélgetni, Falusi Mariannt is bírom. De mindenkit felsorolhatnék, jó kapcsolatban vagyok mindegyikükkel. 
 
- Szerintetek ki lesz a műsorban leggyengébb láncszem?  
 
V.J.: Számomra egyértelmű, Gáspár Győző. Ő abszolút búra alatt él, és a benyomásaim szerint az a fajta ember, aki nehezen viseli el és ezért kerüli is a fizikai megpróbáltatásokat. 
 
S.B.: Nekem is Győzike tűnik a leggyengébbnek, de szerintem mindenki okozhat meglepetést. Senki nem töltött még ilyen körülmények között ennyi időt egy dzsungelben a játékosok közül. Így nem lehet megmondani előre, hogy kiből milyen reakciót fog kiváltani a helyzet. Még az is előfordulhat, hogy mindenki jól fog szórakozni, csak János és én kattanunk meg... 
 
- És ki bírja majd legjobban a megpróbáltatásokat?  
 
V.J.: Fizikálisan biztosan a Bárdosi Sanyi, hiszen profi sportoló, hozzá van szokva a kihívásokhoz, csak az a kérdés, hogy mentálisan is bírja-e majd? A másik titkos favoritom Horváth Éva, ő nekem egy vagány belevaló csajnak tűnik, aki bárkit lenyomna egy szemceruzáért. Ezek persze csak az én tippjeim, lehet, hogy aztán az élet rám cáfol. 
 
S.B.: Nekem sincs kétségem afelől, hogy Bárdosi jól fogja bírni a strapát, de ahogy az előbb is mondtam: előfordulhat, hogy egyes emberek meglepetést fognak okozni. A túlélési ösztön mindenkiben ott van. 
 
- Na és, hogy áltok az egzotikus állatokkal, kígyókkal rovarokkal, nem tartotok tőlük? 
 
V.J.: Nekem nincsenek ilyen fóbiáim, tiszteletben kell tartani az állatok territóriumát, és akkor nem lehet gond. Amúgy azt tanácsolták, hogy ha megcsíp vagy megharap valami, akkor meg kell ölnünk az állatot és azzal kell mennünk az orvoshoz, hogy be tudja azonosítani, hogy mire adjon szérumot. Na én ezt mindenképpen szeretném elkerülni, nem akarok egyetlen állatot sem elpusztítani. Főleg ott, ahol mi vagyunk a „betolakodók”. 
 
S.B: Röviden és tömören: Nem. Szerintem ők jobban fognak félni tőlünk, mint mi tőlük. 
 
- Egy utolsó kérdés. Balázs! Sokakat foglalkoztat, hogy mikorra várható a folytatása a Szigorúan bizalmas című könyvednek? 
 
S.B.: Nem várt siker lett a könyv, és sokan kérdezik, hogy lesz-e folytatás, de sajnos azt kell mondanom, hogy egyelőre nem készülök új könyvvel. Bár nem lehet tudni, talán Argentína megihlet... 
 
 
Forrás: Est.Tv Magazin
 
 
 
 
 
2008.10.09
|


Filmek a TV-ben
18:10
Carter edző
amerikai dráma, 2005
18:15
Sorsjegyesek
amerikai romantikus vígjáték, 1994
18:40
A múmia
amerikai kalandfilm, 1999
18:50
Bordertown - Átkelő a halálba
amerikai thriller, 2006
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
13:30
Ma-ma-mackók: Björn és Bucky
orosz animációs filmsorozat, A legszebb mind között, 2016
13:30
7 törpe és én
II. évad, 13. rész
13:30
Stréberek és Rémek
I. évad, 64. rész: A gigaragya
13:30
Majomparádé
I. évad, 17. rész
13:35
Pindúr pandúrok
2016, 94. rész: A nagy nap
Játék
A törvény embere, Luke Hobbs és a kitaszított Deckard Shaw szövetségre lépnek, amikor egy kibernetikailag felturbózott ellenség fenyegeti az emberiség jövőjét.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.