High School Musical 3. - Végzősök

est.hu:
5/10
|
olvasói
9/10 (69)
A nagy sikerre való tekintettel a Szerelmes hangjegyek-, azaz a High School Musical-széria harmadik darabja a televízió-képernyők helyett ezúttal a mozikban landol - nemcsak az Államokban, hazánkban is.
Míg az első HSM-opus a Grease tini verziója volt a dalos pacsirta kontra kosaras csávó énjével küzdő főhőssel és az ő szívét megdobogtató szolid, jó kislány főhősnővel (akik ha nem is a nyári, de a téli iskolai szünetben ismerkedtek meg egymással), addig a második részben az intrikus vonalat vitték tovább (a szerelmespárt megpróbálja szétválasztani egy női vetélytárs). A High School Musical 3-ban pedig még nagyobb a krízis, hiszen - némi Amerikai pite-csavarral - hőseinknek azzal kell szembesülniük, hogy a gimnázium befejezése után más-más főiskolán tanulnak majd tovább. Frusztrációjukat enyhítendő - a szokásos csapattal, a Vadmacskákkal karöltve - előadnak hát egy musicalt a sulibálon, ami nekünk, nézőknek tíz vadiúj dalt jelent; mi lehetne ennél szupibb? 
 
A High School Musical-jelenség körül akkora kultusz alakult ki (nálunk, Magyarországon is, ahol egy nappal a világpremier előtt kerül a mozikba a film), hogy teljesen mindegy, mit tartunk róla, milyen kritikát fogalmazunk meg vele kapcsolatban, egy pontosan körülhatárolható célcsoport így is, úgy is feltételek nélkül imádni fogja - a többiek pedig inkább nézzék meg még párszor a Grease-t! És ugye azt mondanunk sem kell, hogy természetesen jön a negyedik rész is - igaz, egészen új szereposztással, és fájdalom, ismét csak a tévében. 
firkász
2008.10.09
|
High School Musical 3: Senior Year
amerikai musical, 100 perc, 2008
Két tévéfilm után most a vásznon csodálhatjuk az immár végzős diákok énekszámait és táncjeleneteit. Gaudeamus igitur...
Rendező:

Kenny Ortega

Színész:

Zac Efron
(Troy Bolton)

Vanessa Anne Hudgens
(Gabriella Montez)

Corbin Bleu
(Sharpay Evans)

Ashley Tisdale
(Chad Danforth)

Lucas Grabeel
(Ryan Evans)

Olesya Rulin
(Kelsi Nielsen)

Bart Johnson
(Jack Bolton)

Alyson Reed
(Ms. Darbus)

Matt Prokop
(Jimmie Zara)

Forgalmazza: Fórum Hungary
Bemutató: 2008. október 23.
(6 kép)


Film premierek

Világpolgárok

olasz vígjáték, 92 perc, 2019

Talpig fegyverben

angol-német-új-zélandi akcióvígjáték, 95 perc, 2019

Mint egy főnök

amerikai vígjáték, 83 perc, 2020

Előre

amerikai animációs film, 114 perc, 2020
Filmek a TV-ben
H
30
K
31
Sze
1
Cs
2
18:10
Veszélyes családi képek
amerikai dráma, 2019
18:30
Acélország
angol thriller, 2018
18:40
A dzsentlemanus
amerikai vígjáték, 1992
18:45
Beavatás
amerikai thriller, 2003
18:50
Irina
bolgár film, 2018
Közlemény Budapest, 2020.03.12. A 2020. március 11-i kormányrendelet következtében a Pesti Est mind a nyomtatott, mind az online működését leállítja. A kialakult helyzet és a kormány döntése alapvetően befolyásolja az üzleti működésünket, emiatt kénytelenek vagyunk leállni a lapkiadással. Az elmúlt közel 30 év alatt ez lesz az első olyan hét, amikor a Pesti Est nem jelenik meg. Olvasóinkat arra kérjük, hogy tájékozódjanak – mind a hazai, mind a külföldi médiából – a koronavírussal kapcsolatos hírekről! Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani, és kezdetnek ezeket weboldalakat ajánljuk az információszerzésre: angolul: theguardian.com németül: www.spiegel.de spanyolul: elpais.com franciául:  lemonde.fr Kedves olvasóink, arra szeretnénk kérni titeket, hogy tartsuk be az óvintézkedéseket, segítsük egymást abban, hogy a vírus terjedését lelassítsuk, és vigyázzunk egymásra, gondolkodjunk józanul. Hiányozni fogtok. Viszmeg Krisztina Lapigazgató
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.