Vadidegen

est.hu:
6/10
|
olvasói
8/10 (20)
Az erotikus thriller elvben az egyik legizgalmasabb műfaj, hisz magában rejti és egyesíti mind a két dolgot, amiről a mozi leginkább szól, az izgalmat és az erotikát.
És ha kéz a kézben jár a kettő, akkor pont jól jön egy Bond-lány, egy egzotikus szépség, vagyis Halle Berry, aki már macskanőként bebizonyította, hogy egyszerre tud áldozat és igazságosztó lenni. Ő Rowana Price, akinek egyik gyerekkori barátnőjét meggyilkolják. Rowenát pedig nem olyan fából faragták, hogy végére ne járjon a gyanús ügyeknek, hivatására nézve ugyanis oknyomozó újságíró. Minthogy éppen most mondott fel egy apró kudarc miatt, van ideje és motivációja az ügy végére járni, és mivel az áldozat egy reklámcég nagy hatalmú igazgatójával kavart halála előtt, kapásból van is egy ideális gyilkosjelölt. Az illető neve Harrison Hill – gyengéje a névtelen internetes hancúr –, ezért Rowena szerez egy asszisztensi állást a cégnél, hogy Hillhez, illetve annak komputeréhez minél közelebb kerülhessen.
 
A nyomozásban hősnőnk legfőbb segítője és egyben szoftverszakértője pedig korábbi munkatársa, Miles lesz, aki azonban a kelleténél kicsit jobban rajong barátnőjéért, és az álnéven chatelést maga sem veti meg. Így aztán hamarosan aki csak él és mozog (és van számítógépe) Rowena körül, gyanús lesz, és persze a levegő is izzani kezd a gyanúsítottak és az igazság után kutató riporternő között, hogy aztán legyen a végén gigantikus meglepetés. És ez a meglepetés már csak azért is méretes, mert a film készítői eleve három lehetséges lezárást készítettek el, és mindegyikben más és más volt a tettes. Ami pedig Miss Berryt illeti, itt vagy ezerszer szexibb, mint a már emelgetett Macskanőben – és vagy százezerszer vonzóbb, mint az ezúttal kissé szürkére sikeredett Bruce Willis.
 
Forrás: Est.Tv Magazin
2008.10.17
|
Perfect Stranger
amerikai thriller, 110 perc, 2007
Az oknyomozó újságírónő barátnője halála után az ügy kapcsán gyanúba keveredett fehérneműmágnás után kezd nyomozni. Végül, mindenféle gyanús pasasok mellett, még önmagát is sikerül tetten érnie.
Rendező:

James Foley

Forgalmazza: InterCom
Bemutató: 2007. április 12.

Linkek


Kapcsolódó cikkek

(17 kép)


Filmek a TV-ben
21:50
A harc mestere
amerikai-kanadai akciófilm, 2000
22:00
Cserkészkézikönyv zombiapokalipszis esetére
amerikai horrorvígjáték, 2015
22:20
A kis kedvencek titkos élete
amerikai családi animációs film, 2016 (ism.)
22:30
Zsaruk
osztrák film, 2018
22:40
Ámok
amerikai-német krimivígjáték, 2005
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
21:35
Angelo rulez
2017, IV. évad, 14. rész: A bólogató bábu mindent visz
21:35
Bori
I. évad, 25. rész
21:35
A Lármás család
I. évad, 104. rész: A ficak / Asztalok csatája
21:40
Pat a kutya
2017, I. évad, 26. rész: Pat nagy zsákmánya
21:47
Bori
I. évad, 26. rész
Közlemény Budapest, 2020.03.12. A 2020. március 11-i kormányrendelet következtében a Pesti Est mind a nyomtatott, mind az online működését leállítja. A kialakult helyzet és a kormány döntése alapvetően befolyásolja az üzleti működésünket, emiatt kénytelenek vagyunk leállni a lapkiadással. Az elmúlt közel 30 év alatt ez lesz az első olyan hét, amikor a Pesti Est nem jelenik meg. Olvasóinkat arra kérjük, hogy tájékozódjanak – mind a hazai, mind a külföldi médiából – a koronavírussal kapcsolatos hírekről! Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani, és kezdetnek ezeket weboldalakat ajánljuk az információszerzésre: angolul: theguardian.com németül: www.spiegel.de spanyolul: elpais.com franciául:  lemonde.fr Kedves olvasóink, arra szeretnénk kérni titeket, hogy tartsuk be az óvintézkedéseket, segítsük egymást abban, hogy a vírus terjedését lelassítsuk, és vigyázzunk egymásra, gondolkodjunk józanul. Hiányozni fogtok. Viszmeg Krisztina Lapigazgató
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.