Vadidegen

est.hu:
6/10
|
olvasói
8/10 (20)
Az erotikus thriller elvben az egyik legizgalmasabb műfaj, hisz magában rejti és egyesíti mind a két dolgot, amiről a mozi leginkább szól, az izgalmat és az erotikát.
És ha kéz a kézben jár a kettő, akkor pont jól jön egy Bond-lány, egy egzotikus szépség, vagyis Halle Berry, aki már macskanőként bebizonyította, hogy egyszerre tud áldozat és igazságosztó lenni. Ő Rowana Price, akinek egyik gyerekkori barátnőjét meggyilkolják. Rowenát pedig nem olyan fából faragták, hogy végére ne járjon a gyanús ügyeknek, hivatására nézve ugyanis oknyomozó újságíró. Minthogy éppen most mondott fel egy apró kudarc miatt, van ideje és motivációja az ügy végére járni, és mivel az áldozat egy reklámcég nagy hatalmú igazgatójával kavart halála előtt, kapásból van is egy ideális gyilkosjelölt. Az illető neve Harrison Hill – gyengéje a névtelen internetes hancúr –, ezért Rowena szerez egy asszisztensi állást a cégnél, hogy Hillhez, illetve annak komputeréhez minél közelebb kerülhessen.
 
A nyomozásban hősnőnk legfőbb segítője és egyben szoftverszakértője pedig korábbi munkatársa, Miles lesz, aki azonban a kelleténél kicsit jobban rajong barátnőjéért, és az álnéven chatelést maga sem veti meg. Így aztán hamarosan aki csak él és mozog (és van számítógépe) Rowena körül, gyanús lesz, és persze a levegő is izzani kezd a gyanúsítottak és az igazság után kutató riporternő között, hogy aztán legyen a végén gigantikus meglepetés. És ez a meglepetés már csak azért is méretes, mert a film készítői eleve három lehetséges lezárást készítettek el, és mindegyikben más és más volt a tettes. Ami pedig Miss Berryt illeti, itt vagy ezerszer szexibb, mint a már emelgetett Macskanőben – és vagy százezerszer vonzóbb, mint az ezúttal kissé szürkére sikeredett Bruce Willis.
 
Forrás: Est.Tv Magazin
2008.10.17
|
Perfect Stranger
amerikai thriller, 110 perc, 2007
Az oknyomozó újságírónő barátnője halála után az ügy kapcsán gyanúba keveredett fehérneműmágnás után kezd nyomozni. Végül, mindenféle gyanús pasasok mellett, még önmagát is sikerül tetten érnie.
Rendező:

James Foley

Forgalmazza: InterCom
Bemutató: 2007. április 12.

Linkek


Kapcsolódó cikkek

(17 kép)


Filmek a TV-ben
18:10
Vihar előtt
amerikai thriller, 2019
18:10
Hölgyek feketében
ausztrál vígjáték, 2018
18:25
Warcraft: A kezdetek
amerikai-kínai-kanadai-japán akció-kalandfilm, 2016 (ism.)
18:35
A túlélő
amerikai háborús film, 2013
18:55
Jackie, a jó fiú
amerikai-ausztrál-hongkongi akcióvígjáték, 1997
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
04:04
Pat, a kutya
2017, I. évad, 27. rész: 3D nyomtató
04:05
Chuck megoldja
I. évad, 4. rész: A dentalista
04:10
Gumball csodálatos világa
2011, IV. évad, 612. rész: Az Ajándék
04:10
Timmy
III. évad, 1. rész: Timmy Time 03 1001
04:10
Pat, a kutya
2017, I. évad, 28. rész: Biztonságos karácsony
Játék
A kis kedvencek titkos élete 2.-ben folytatódnak Max, Gigi, Hógolyó és a többiek kalandjai.
Ma került ki, keresd a lelőhelyeken a legjobb programokat! Ha lefotózod és használod a #PESTIESTLES hashtaget, belépőjegyekkel ajándékozunk meg. #programok #játék #jatek #nyeremenyjatek #nyereményjáték #instajatek
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.