Csabai Kolbászfesztivál 2008

Békéscsaba, Városi Sportcsarnok, 2008. október 23 - 26.
Naná, hogy az idei év sem fog eltelni Csabai Kolbászfesztivál nélkül, ez a 12-dik lesz. És természetesen idén sem hiányozhat a Békés Est a fesztiválról!
Egészen pontosan péntek este várunk egy fantasztikus koncerttel: Neoton dalokat hallhatsz majd a Sportcsarnokban Csepregi Éva és Végvári Ádám tolmácsolásában. Ez a zene jól is fog esni a mangalica disznóvágás és az első igazán mozgalmas nap után.
 
Persze ez csak a kezdet, másnap is disznóvágással indítanak, de akkor már kovásznai módra, illetve szombaton lesz a nagy csata, azaz a kolbászkészítő verseny a csarnok küzdőterén és a sátrakban. Akkor sem kell megijedned, ha ezekben nem tudsz részt venni, hiszen vasárnap igazi disznóvágás-bemutatóval várnak. Szóval, ezt a szokást itt garantáltan megismerheted. Ráadásul vasárnap a legfinomabb szárazkolbászt is megtalálhatod, este hatkor lesz e finomság versenyének az eredményhirdetése. 
 
A „disznóságok” mellett a szórakoztató műsorok sem hiányozhatnak, többek között jön Nagy Bandó András és lánya, Natália, hogy bemutassák új könyvüket; lesznek gyermekműsorok, valamint énekes-táncos produkciókból sem lesz kevés, fellép például Mága Zoltán és az Angyalok, az Akantisz Old Boys, a Menthol és még sokan mások. 
 
Ha nem hiszed, hogy ennyi jó dolog vár rád, akkor győződj meg róla saját magad!  
Mi várunk... 
 
Moa
2008.10.20
|


Fesztiválok

Taiwan Dox 2015 Budapest, 2015. október 29 - 31.

LUX filmnapok 2015 Budapest, 2015. november 3 - 4.

Gyermek- és Ifjúsági Szinházi Szemle 2015 Budapest, 2015. november 9 - 15.

Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.