H. Vidra Gabriella: A Tudás könyvei

olvasói
10/10 (12)
A Vérszomjasak Vezére, a hatalmas Mar-Tör minden erejével azon van, hogy elszipkázza az emberek évezredek alatt felhalmozott tudását, majd az esztelenné, így védtelenné tett világot az uralma alá hajtsa.
Egy gonosz erő segítségével a Föld különböző pontjain elrejtett varázslatos könyvekbe zárja az ellopkodott tudást: csak az mentheti meg az emberiséget, ha a könyvek jó kezekbe kerülnek. Szerencsére négy elszánt wekerle-telepi kamasz szembeszáll Mar-Tör szövetségeseivel, a butasággal és a gyengeséggel.
 
Kalandos útjukon számtalan veszélyes próbát kell kiállniuk például a XV. századi Kínában vagy az ausztrál őslakosok, a pityantyatyarák földjén. Izgalmasan okos meseregény, egyáltalán nem csak gyerekeknek...
 
A könyv a Líra és Lant (Líra Zrt.) könyvesbolt-hálózatában, illetve a következő online könyvesboltokban kapható: Bookline, Animare, Fókusz Online, Könyvnet, Velvet Plaza

novum Verlag, 390 oldal, 4490 Ft
manka
2008.10.20
|


Játék
Öt év telt el azóta, hogy minden szupi-szuper volt, és a kockafejek most új fenyegetés elé néznek: LEGO® DUPLO® figurák űrből jött inváziója vár rájuk, akik olyan gyorsan pusztítanak el mindent, hogy az újjáépítés szinte lehetetlen.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.