Limmud-Keset Zsidó Közösségi Fesztivál

Budapest, Budai Sport Hotel, 2008. november 7 - 9.
A Limmud-Kesetet elég nehéz meghatározni, mert bár már nevében (limmud = tanulás) is jelzi, hogy ismeretszerzésről, méghozzá alapos, élményszerű és elmélyült ismeretszerzésről szól, tanulásnak valahogy túlságosan is bulis.
A dolgot bonyolítja, hogy cseppet sem biztos, hogy ki áll a katedra egyik végén és ki a másikon, mert bárki lehet tanár és tanuló. Az előadásokat hívó szavak mentén rendezték el, az idei évben ezek az utazás, a tabu, a vér és hős lesznek.
 
Ezek mentén indulhat el ki-ki a maga tanulási útján saját vagy mások zsidóságának megértése, megélése felé. A szellemi kalandozást a nézőpontok sokfélesége garantálja, nem véletlenül lett Keset (szivárvány) a világjáró zsidó közösségi fesztivál magyar testvérének neve.
szjnick
2008.11.03
|


Játék
Roger Waters nagy sikerű 2017-18-as US + THEM világturnéjának amszterdami állomásán rögzített koncertfilm a világpremierrel egy időben, 2019 októberében, limitált vetítéssorozatban érkezik a hazai filmszínházakba.
Már a lelőhelyeken az új Pesti Est! Fotózkodj vele ha látod, használd a #pestiestles hashtaget, és mi belépőkkel ajándékozunk meg! #jatek #hashtagjáték #nyeremenyjatek #kulturalisjatek
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.