Cattrall: „Folytatódik a Szex és New York”

Különböző nem hivatalos forrásokból már eddig is lehetett sejteni, de immár hivatalossá vált: folytatást kap a nagy sikerű Szex és New York-mozifilm. A hírt a film egyik sztárja, a Samanthát játszó Kim Cattrall jelentette be.
A színésznő közlése szerint a forgatás a jövő nyár elején kezdődik. Korábban már Sarah Jessica Parker is célozgatott rá, hogy lehetségesnek tartja a népszerű tévésorozat film verziójának folytatását, most azonban Cattrall konkretizálta a helyzetet: egy Nagy-Britanniában adott tévéinterjúban kijelentette, hogy az újabb film munkálatai már folyamatban is vannak. 
 
„Igen, lesz folytatás. Jövő nyáron leforgatjuk a Szex és New York 2-t” – mondta a színésznő. „Akartuk az első alkalommal is, és most, másodjára ismét megcsináljuk – habár tényleg nehéz volt mindenkit összetrombitálni, olyan elfoglaltak vagyunk mindannyian jelen pillanatban” – tette hozzá. 
 
Kim Cattrall szavait remélhetőleg már készpénznek lehet venni, hiszen annak idején, az első film verzió elkészítésekor még ő volt az, aki sokáig habozott, és a színésznők közül utolsóként egyezett bele az első Szex és New York-mozifilmben való megjelenésébe. 
 
Az első rész egyébként májusi bemutatását követően világszerte bevette a box office listákat, és eddig nemzetközi szinten összesen több mint 391 millió dolláros bevételt hozott. 
wenn
2008.11.07
|


Film premierek

Demóna: A sötétség úrnője

amerikai családi film, 118 perc, 2019

Zombieland - A második lövés

amerikai horror-vígjáték, 99 perc, 2019

Álomnagyi

belga-francia vígjáték, 99 perc, 2019

A lelőhely

amerikai-kanadai sci-fi, 100 perc, 2018
Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Filmek a TV-ben
18:10
Floridai álom
amerikai film, 2017
18:15
Barátom, Róbert Gida
amerikai családi film, 2018
18:25
Fehér Isten
magyar filmdráma, 2014
18:45
Üvöltő szelek
angol-amerikai romantikus filmdráma, 1992
18:50
Szuperhekusok
olasz akcióvígjáték, 1985
Ma meg holnap látogatható még a World Press Photo kiállítás. Nézzetek meg mindent a világról! #worldpressphoto2019 #kiallitas #foto #fotokiallitas #kiallitasajanlo #nemaradjle
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.