Cattrall: „Folytatódik a Szex és New York”

Különböző nem hivatalos forrásokból már eddig is lehetett sejteni, de immár hivatalossá vált: folytatást kap a nagy sikerű Szex és New York-mozifilm. A hírt a film egyik sztárja, a Samanthát játszó Kim Cattrall jelentette be.
A színésznő közlése szerint a forgatás a jövő nyár elején kezdődik. Korábban már Sarah Jessica Parker is célozgatott rá, hogy lehetségesnek tartja a népszerű tévésorozat film verziójának folytatását, most azonban Cattrall konkretizálta a helyzetet: egy Nagy-Britanniában adott tévéinterjúban kijelentette, hogy az újabb film munkálatai már folyamatban is vannak. 
 
„Igen, lesz folytatás. Jövő nyáron leforgatjuk a Szex és New York 2-t” – mondta a színésznő. „Akartuk az első alkalommal is, és most, másodjára ismét megcsináljuk – habár tényleg nehéz volt mindenkit összetrombitálni, olyan elfoglaltak vagyunk mindannyian jelen pillanatban” – tette hozzá. 
 
Kim Cattrall szavait remélhetőleg már készpénznek lehet venni, hiszen annak idején, az első film verzió elkészítésekor még ő volt az, aki sokáig habozott, és a színésznők közül utolsóként egyezett bele az első Szex és New York-mozifilmben való megjelenésébe. 
 
Az első rész egyébként májusi bemutatását követően világszerte bevette a box office listákat, és eddig nemzetközi szinten összesen több mint 391 millió dolláros bevételt hozott. 
wenn
2008.11.07
|


Film premierek

Mancs őrjárat

amerikai-kanadai animációs film, 69 perc, 2019

Út a királyi operába

angol-kubai-német-spanyol életrajzi dráma, 115 perc, 2018

Családi vakáció - Irány Ibiza!

belga-francia vígjáték, 87 perc, 2018

Aki bújt

amerikai horror, 95 perc, 2019

A bűn királynői

amerikai akcióthriller, 102 perc, 2019
Játék
Az Oscar-díjas Robert Zemeckis rendezésében érkezik ez a merész, varázslatos és időszerű film, amely magával ragadó igaz történetet mesél el egy megtört férfiról, aki rádöbben, hogy a művészi kreativitás képes meggyógyítani a lelken esett sebeket.
Filmek a TV-ben
18:10
Szívhangok
német romantikus vígjáték, 2013
18:30
Az utolsó akcióhős
amerikai akcióvígjáték, 1993
18:55
Amra és a második házasság
szaúd-arábiai vígjáték, 2018
19:00
A hazafi
amerikai akciófilm, 1998
19:05
Ház az utca végén
amerikai horror, 2012
Mozik is vetítik a legújabb Mancs őrjárat epizódokat, irány a #matinévetítések! Még vakáció van! @bigbangmedia #mancsőrjárat #mancsőrjáratmoziban #pawpatrolincinemas
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.