Brad Pitt David Fincher múzsája?

A Hetedik és a Harcosok Klubja után ismét együtt forgatott David Fincher rendező és egyik kedvenc színésze, Brad Pitt. A Benjamin Button különös élete F. Scott Fitzgerald novelláján alapul.
A hírek szerint pedig Fincher és Pitt az újabb közös munka során annyira egy hullámhosszra kerültek, hogy már szinte félszavakból megértették egymást. Erről számolt be legalábbis a Benjamin Button különös életének egyik sztárja, Taraji Henson. A színésznő szerint ugyanis Brad Pitt annyira közeli barátja a rendezőnek, hogy a forgatás során egy saját, külön nyelven kommunikáltak egymással, és így akaratlanul is kizárták a többi stábtagot, köztük a női főszerepet játszó Cate Blanchettet is. 
 
„Pitt David múzsája, részben azért, mert annyira könnyed és laza. Elsüt egy viccet, vagy elkezdik ugratni egymást, és minden máris a legnagyobb rendben folyik tovább. Néha már félbe kellett szakítanunk és figyelmeztetnünk őket, hogy beszéljenek angolul. Olyanok, mint a testvérek – ugyanúgy megértik egymást szinte szavak nélkül is” – nyilatkozta Henson a USA Todaynek. 
 
Brad Pitt és David Fincher barátsága egyébként 15 évvel ezelőttre datálható. Azóta olyan filmeken dolgoztak együtt, mint az 1995-ös Hetedik című thriller vagy az 1999-es kultfilm, a Harcosok Klubja. Legújabb közös filmjük, az F. Scott Fitzgerald novelláján alapuló Benjamin Button különös élete egyébként egy olyan férfi története, aki aggastyánként születik, és az évek előrehaladtával egyre fiatalabbá válik. 
 
A filmet – eredeti címén a The Curious Case of Benjamin Buttont – jövő év februárban mutatják be a magyar mozik, és Brad Pitten, Cate Blanchetten és Taraji Hensonon kívül láthatjuk majd benne Julia Ormondot, Elle Fanninget és Tilda Swintont is. 
wenn
2008.12.01
|


Film premierek

Demóna: A sötétség úrnője

amerikai családi film, 118 perc, 2019

Zombieland - A második lövés

amerikai horror-vígjáték, 99 perc, 2019

Álomnagyi

belga-francia vígjáték, 99 perc, 2019

A lelőhely

amerikai-kanadai sci-fi, 100 perc, 2018
Játék
Az Éles Gábor Triót a névadó 2009-ben hívta életre Móré Attilával, azzal a céllal, hogy egy sajátságos zenei nyelvet beszélő alkotói közösséget hozzon létre, mely 2010-ben Szkladányi András basszusgitárossal egészült ki.
Filmek a TV-ben
H
14
K
15
Sze
16
22:35
Végső állomás 3.
amerikai-német horror, 2006
22:45
Ready Player One
amerikai sci-fi, 2018
22:50
Lenyűgöző teremtmények
amerikai fantasy, 2013
22:50
Vérző olaj
amerikai dráma, 2008
Már a lelőhelyeken az új Pesti Est! Fotózkodj vele ha látod, használd a #pestiestles hashtaget, és mi belépőkkel ajándékozunk meg! #jatek #hashtagjáték #nyeremenyjatek #kulturalisjatek
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.