Brad Pitt David Fincher múzsája?

A Hetedik és a Harcosok Klubja után ismét együtt forgatott David Fincher rendező és egyik kedvenc színésze, Brad Pitt. A Benjamin Button különös élete F. Scott Fitzgerald novelláján alapul.
A hírek szerint pedig Fincher és Pitt az újabb közös munka során annyira egy hullámhosszra kerültek, hogy már szinte félszavakból megértették egymást. Erről számolt be legalábbis a Benjamin Button különös életének egyik sztárja, Taraji Henson. A színésznő szerint ugyanis Brad Pitt annyira közeli barátja a rendezőnek, hogy a forgatás során egy saját, külön nyelven kommunikáltak egymással, és így akaratlanul is kizárták a többi stábtagot, köztük a női főszerepet játszó Cate Blanchettet is. 
 
„Pitt David múzsája, részben azért, mert annyira könnyed és laza. Elsüt egy viccet, vagy elkezdik ugratni egymást, és minden máris a legnagyobb rendben folyik tovább. Néha már félbe kellett szakítanunk és figyelmeztetnünk őket, hogy beszéljenek angolul. Olyanok, mint a testvérek – ugyanúgy megértik egymást szinte szavak nélkül is” – nyilatkozta Henson a USA Todaynek. 
 
Brad Pitt és David Fincher barátsága egyébként 15 évvel ezelőttre datálható. Azóta olyan filmeken dolgoztak együtt, mint az 1995-ös Hetedik című thriller vagy az 1999-es kultfilm, a Harcosok Klubja. Legújabb közös filmjük, az F. Scott Fitzgerald novelláján alapuló Benjamin Button különös élete egyébként egy olyan férfi története, aki aggastyánként születik, és az évek előrehaladtával egyre fiatalabbá válik. 
 
A filmet – eredeti címén a The Curious Case of Benjamin Buttont – jövő év februárban mutatják be a magyar mozik, és Brad Pitten, Cate Blanchetten és Taraji Hensonon kívül láthatjuk majd benne Julia Ormondot, Elle Fanninget és Tilda Swintont is. 
wenn
2008.12.01
|


Film premierek

Ugye boldog vagy?

német vígjáték, 80 perc, 2019

Jó srácok

amerikai vígjáték, 95 perc, 2019

Volt egyszer egy… Hollywood

amerikai szatíra, 161 perc, 2019
Játék
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban.
Filmek a TV-ben
18:10
Fenyvesek úrnője 2.
német-osztrák romantikus dráma, 2013
18:15
Zuhanás a szerelembe
amerikai romantikus vígjáték, 1984
18:25
Garni-zóna
amerikai romantikus film, 1982
18:30
Pókember
amerikai akciófilm, 2002
18:35
Az oroszlánkirály
amerikai animációs film, 1994
Ma 15:00-től Zurgó együttes a Mesterségek Ünnepén, 21:00-től meg táncház velük! @mestersegekunnepe #mestersegekunnepe #zurgoegyuttes #programajanlo
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.