Ingyenesen nézhetők a HSC vizsgafilmjei

Ingyenesen tekinthetjük meg a Magyar Operatőrök Társasága több vizsgafilmjét a Filmklik online filmkölcsönző site-on. A HSC jóvoltából összesen kilenc, a Stábiskola különböző szakjain végzettek vizsgafilmjét tették ingyenesen kölcsönzözhetővé az oldalon.
Térítésmentesen nézhetők tehát a HSC Stábiskola digitális utómunka, HD technikus, kameraman, rendezőasszisztens, segédoperatőr, smink és világosító szaka végzőseinek kisjátékfilmjei, alkotó és cím szerint például a következő alkotások: 
 
Balog Dániel: Lusta (digitális utómunka szak); Brixel László: Gomba (HD technikus szak); Jándi Enikő: Untitled; Domonkos Lajos: Soda effect, Fábián Márton: Viharon túl, szélcsenden innen, Székely-Szabó László: Sátánisták (kameraman szak); Horcher Gábor: Mari (rendezőasszisztens szak); Dorcsák Gábor: Halálos póker, Hoffer Zsolt: Csurgatórium (segédoperatőr szak); Braier Zsuzsa, Kováts Miklós, Grátz Márk: A kifestett nő (smink szak); Tigyi Bettina: Time Out; Vajda László: Túl a csúcson (világosító szak). 
 
A Filmklikre a múlt hét végén egyéb újdonságok is felkerültek (például a Macskafogó 2. - A sátán macskája vagy a Tapló télapó, utóbbi eredeti nyelven, magyar felirattal, illetve magyar szinkronnal is), ám ezek természetesen térítés ellenében tekinthetők meg a site-on. 
 
 
 
(filmklik.hu) 
2008.12.08
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Filmek a TV-ben
H
25
K
26
Sze
27
Legnépszerűbb
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.